Πρόγραμμα Αυτοάμυνας Γυναικών στον Κορυδαλλό

 

gunaikeia autoaminaarxikh

 

 

Ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει δωρεάν βιωματικό σεμινάριο αυτοάμυνας γυναικών το Σάββατο 30 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Θ. Πούτος (Σολωμού 2-4) στις 9:30 π.μ.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210-4944364-5 (εσωτ. 1)

Πρωταρχικός σκοπός του Προγράμματος Γυναικείας Αυτοάμυνας που θα ακολουθήσει είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τις γυναίκες στο να μπορούν να αποφύγουν και να ανταπεξέλθουν μια συνθήκη πραγματικής επίθεσης. Η αυτοάμυνα δίνει μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αποφασιστικότητας της γυναίκας, καθώς με αυτόν τον τρόπο αρχικά αποφεύγεται η «στοχοποίηση».

Το απαραίτητο όπλο της γυναίκας είναι ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών αυτοάμυνας, ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της απέναντι σε κάθε μορφής επίθεση.
Στο πρόγραμμα αυτοάμυνας, οι συμμετέχουσες θα εκπαιδευτούν σε βασικές αρχές αυτοάμυνας, θα μάθουν να εκτιμούν μια κατάσταση κινδύνου, να έχουν στρατηγικές αποφυγής και αντιμετώπισής του. Παράλληλα, θα εκπαιδευτούν στην γνώση της δυναμικής του σώματος τους και της χρήσης αυτοσχέδιων όπλων απέναντι στους κινδύνους, καθώς και στον έλεγχο του φόβου και την διαχείριση των απειλών.
Η αυτοάμυνα για τις γυναίκες βασίζεται κατά πολύ στην συναισθηματική ετοιμότητα και στο ισχυρό πνεύμα αυτοσυντήρησης του γυναικείου φύλου.

Η ασφάλεια των γυναικών είναι στα δικά τους χέρια!!!

gunaikeia autoaminam