ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ

LADARX

 

 

Δεν άλλαξε πόλη, αλλά μόνο ομάδα, ο Παναγιώτης Λαδάς (κεντρική φώτο), ο οποίος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

Ο Παναγιώτης Λαδάς είναι η δεύτερη μεταγραφική απόκτηση για το χαϊδαριώτικο σωματείο σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς έχει προηγηθεί αυτή του 32χρονου μέσου Χρήστου Αναστασάτου από τον Αστέρα Γλυφάδας.

Ο 33χρονος μαχητικός στόπερ, που διακρίνεται για το παθιασμένο παιχνίδι του, αποτελεί σαρξ εκ της σαρκός της πρώην ομάδας του, του Δάσος Χαϊδαρίου, καθώς μαζί με τον αδελφό του Γιάννη (που συνεχίζει στο Δάσος), διατηρούσαν την οικογενειακή παράδοση, του πατέρα τους, Δημήτρη, που φόρεσε και αυτός την φανέλα του συλλόγου, τις δεκαετίες του 80 και 90.

Ο δυναμικός αμυντικός Παναγιώτης Λαδάς, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδρίου σε ηλικία 10 ετών και έπαιξε στο ανδρικό τμήμα μέχρι το 2013-2014 (18 Ιανουαρίου 2014), οπότε και διέκοψε την παρουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ για τρεις (3) σεζόν φόρεσε και την φανέλα της Λαμπερής Ελευσίνας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΔΑ.

Επέστρεψε στις επάλξεις του Δάσους Χαϊδαρίου, πέντε (5) χρόνια αργότερα (17 Φεβρουαρίου 2019) και πριν λίγα 24ωρα πήρε την απόφαση για την μετακίνηση του στον συμπολίτη Αστέρα Χαϊδαρίου, θέλοντας να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Για ιστορικούς λόγους, να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Λαδάς ήταν ο αρχηγός του Δάσους Χαϊδαρίου, στην μοναδική νίκη (2-0) της πρώην ομάδα του κατά την περασμένη σεζόν 2021-2022 στην Γ΄ ΕΠΣΑ, η οποία επετεύχθη στο τοπικό ντέρμπι (5 Φεβρουαρίου 2022 / 12η αγωνιστική) με τον Αστέρα Χαϊδαρίου (νυν ομάδα του πλέον).

 

 

RMAK