ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ASTEPEXOK

 

 

Μετά από σχεδόν δύο (2) μήνες και πέντε (5) αγωνιστικές – ένα (1) ρεπό και 4 ήττες – ο Αστέρας Χαϊδαρίου το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023, στο γήπεδο ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες, καθώς υπέταξε με 3-1 τον Φωστήρα Καισαριανής για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Εντυπωσιακή νίκη για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, που προερχόταν από το αρνητικό σερί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε “χτίσει” νικηφόρο σερί επτά (7) αγωνιστικών!

Μετά από ένα ισορροπημένο ημίχρονο (0-0), έπειτα από σέντρα του Τσουμελέα στο 48΄, ο Μπαλωμένος, προσπάθησε να αποκρούσει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0.

Στο 57΄ έπειτα από ενέργεια του Τσουμελέα, ο Μακρής έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ σημείωσε το 2-0.

Στο 80΄ ο Κανελλόπουλος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά.

Στο 89΄, η επίθεση ξεκίνησε από τον Τσουμελέα, με τον Μακρή να τελειώνει την φάση και να διαμορφώνει το τελικό 3-1

Μετά την 13η αγωνιστική ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 6 ήττες και τέρματα 18-20, ενώ ο Φωστήρας Καισαριανής για την ώρα – πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής – είναι στην 2η θέση με 22 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες και τέρματα 26-14.

Διαιτητής ο Γκίκας, με συνεργάτες την Στεφανοπούλου και τον Ρομποτή

 

* Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα Χαϊδαρίου έκαναν οι 16χρονοι Γιαννούτσος, Μπιρμπίλης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του σωματείου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Γιαννούτσος (60΄ Μπεξής), Καραγιαννίδης (80΄ Τζιμούλης), Κιουρκτσής, Ζαχαρόπουλος, Γκίλας, Τσουμελέας, Χάρμπας (60΄ Παπαγεωργίου), Καραγιάννης (46΄ Καραγεώργος), Αναστασάτος, Μπιρμπίλης (46΄ Μακρής)

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ρέππας, Κιούσης (66΄ Τρίγγας), Βλασσόπουλος, Κούκος, Μπαλωμένος, Ζήσης, Κανελλόπουλος, Μουρίκης, Πιστιόλας, Γκιόκα, Τσίχλης

 

 

DOMOKYR

 

 

AKADASTMES

 

 

 

ad 12

 

ad 11

 

ad 10

 

ad 9

 

ad 8

 

ad 7

 

 

AKADASTMES

 

 

DOMOKYR

 

 

ad 6

 

ad 5

 

 

ad 1

 

 

ad 3

 

ad 2

 

 

 

ASTMESSd

 

 

AKADASTMES

 

 

DOMOKYR