ΜΑΓΙΚΟΣ… ΙΟΥΝΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟ

ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ο Ιούνιος, που ήδη διανύουμε, θα είναι ένας πάρα πολύ «θερμός» μήνας, για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, εποχή όπου η ομάδα της πόλης μας, φροντίζει να είναι πάντα παραγωγική και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν 2023-2024.

Ο σύλλογος της πόλης μας συνεχίζει και εντείνει, πάντα, επ’ ωφελείας των νεαρών αθλητών του, την εξωστρέφεια του, θέλοντας οι ακαδημίες του να αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα, όπου τα παιδιά, όχι μόνο παίζουν, αλλά και χαίρονται πραγματικά!

Στο πλαίσιο αυτό, του βιωματικού ποδοσφαίρου, οι πιο πολυταξιδεμένες ακαδημίες της πόλης μας, αυτές του Αστέρα Χαϊδαρίου, στο «κλείσιμο» αυτής της σεζόν 2023-2024, θα  βρεθούν από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2024, στην Καλαμάτα του νομού Μεσσηνίας, όπου τα πολυπληθή τμήματα υποδομών του Αστέρα Χαϊδαρίου, θα λάβουν μέρος για ακόμη μία χρονιά στο εξαιρετικό τουρνουά «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», συνδυάζοντας, παιχνίδι, ποδόσφαιρο, αλλά και ξενοιασιά με βουτιές στις πισίνες και της πλαζ της Μεσσηνίας!

Μια σεζόν, αυτή που ολοκληρώνεται, όλο ταξίδια και σημαντικές παρουσίες για τις ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου.

* Στην αρχική φώτο, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου


 

 

 

 

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ 2024

Από τις 6 έως 11 Μαρτίου 2024, μέλη του Τεχνικού Επιτελείου με Επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, βρέθηκαν στην Βαλένθια της Ισπανίας, όπου συμμετείχαν στον 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο της VALENCIA CF, ενώ λίγες μέρες αργότερα, τον Απρίλιο, οι 15χρονοι Χαϊδαριώτες ποδοσφαιριστές του σωματείου, Ορέστης Λουκάτος, Κώστας Κουτσιούμπας, βρέθηκαν στην Costa Brava της Ισπανίας, όπου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Τουρνουά του Δικτύου Νέων ποδοσφαιριστών της Ισπανικής ομάδας, ως μέλη του ελληνικού ποδοσφαιρικού βραχίονα.

Ακολούθως, από τις 7 έως τις 10 Μαϊου 2024, οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, με αποστολή - συνοδευόμενοι από κηδεμόνες - πλέον των 120 ατόμων, βρέθηκε στα γήπεδα του Νομού Φθιώτιδας, όπου συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Τουρνουά του Δικτύου της Βαλένθια στην Ελλάδα, μια διοργάνωση, όπου κάθε χρόνο η ομάδα της πόλης μας δίνει το παρόν.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (2024)

 

Και τελειώνοντας αυτή την σεζόν, 2023-2024, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, παραδοσιακά, θα κλείσει, με ένα ακόμη ποδοσφαιρικό ταξίδι, αυτή την χρονιά, μετέχοντας στο μεγάλο Τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στην Καλαμάτα του Νομού Μεσσηνίας, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2024.

Η φετινή αποστολή αναμένεται να είναι η πιο πολυπληθής από ποτέ, καθώς είναι τεράστια η ανταπόκριση από γονείς, κηδεμόνες και νεαρά παιδιά – αθλητές του σωματείου, για να ολοκληρώσουν μαγευτικά την χρονιά!

Για την ιστορία, να θυμηθούμε και τα προηγούμενα, μεγάλα, καλοκαιρινά ταξίδια του Αστέρα Χαϊδαρίου, που έχουν αφήσει εποχή:

2016: Γαργαλιάνοι

2017: Πρέβεζα

2018: Γύθειο

2019: Σκύρος

2020: - (Λόγω Πανδημίας)

2021: - (Λόγω Πανδημίας)

2022: Καλαμάτα

2023: Καλαμάτα

2024: Καλαμάτα

 

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2023

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 24 ΜΕ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Η… ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΣΤΙΣ 16 1ΟΥΝΙΟΥ 2024

Βέβαια, η φετινή σεζόν 2023-2024, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα ολοκληρωθεί,… εντός έδρας, με την μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου στο γήπεδο του ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, όπου η Πρόεδρος κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Χρήστος Γιώτης με τους συνεργάτες τους, ετοιμάζουν ένα EVENT, που πλέον από εντυπωσιακό, ίσως κρύβει και εκπλήξεις, που μόνο στον Αστέρα Χαϊδαρίου, ξέρουν να επιφυλάσσουν! Εν αναμονή!

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2023