ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Η ΜΑΡΙΑ ΩΡΑΙΟΖΗΛΗ – ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ

 

 

 

Στην πόλη μας το Χαϊδάρι και σε συνάντηση με πολλούς συμπολίτες μας και όχι μόνο, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024, στο μουσικό μεζεδοπωλείο “LEMONAKI”, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρία Ωραιοζήλη – Κουτσουπιά.

Η Μαρία - Ωραιοζήλη Κουτσουπιά υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, είναι Δικηγόρος, δρ. Νομικής ΕΚΠΑ, με ειδίκευση στο δίκαιο τεχνητής νοημοσύνης. Έχει εργαστεί σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες σε Αθήνα και Βρυξέλλες, ενώ είναι και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης Rythmisis στην Αθήνα.

Στην εκστρατεία της έχει προτάξει την τεχνογνωσία της και την διάθεση της για σκληρή δουλειά και προσφορά, δίνοντας ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα.

Η Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, με γνώση, διάθεση και στόχους, μαζί με άλλους νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτούν την ανανέωση και το μέλλον της Παράταξης και της Χώρας μέσα στην Ευρώπη.

* Στην αρχική φώτο, η κ. Ωραιοζήλη (εν μέσω), με την κ. Έλλη Σούλη (δεξιά) και την δεσποινίδα, κ. Έλλη Μάντζιου (αριστερά).