ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΥΡΕΑ

Η ΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Μία ξεχωριστή στιγμή για την Πρόεδρο του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, πριν λίγες ώρες, στο παραλιακό γήπεδο του Κορδία στην Καλαμάτα, όπου ο αθηναϊκός σύλλογος μετέχει με τις ακαδημίες του στο καλοκαιρινό τουρνουά «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ».

Η κ. Κυριαζοπούλου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να γνωριστεί με ένα εμβληματικό πρόσωπο του Μεσσηνιακού και Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον βετεράνο δυναμικό ποδοσφαιριστή και νυν παράγοντα της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, κ. Αντώνη Μαυρέα.

* Στην φώτο Νίκη Κυριαζοπούλου και Αντώνης Μαυρέας


Ο Αντώνης Μαυρέας με τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του Αστέρα Χαϊδαρίου και στενό συνεργάτη της Προέδρου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου,  Θεόδωρο Γουρνά

 

 

Ο “ΦΡΟΥΡΟΣ” ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ο Αντώνης Μαυρέας, που έχει ξεκινήσει από το Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας, και εν συνεχεία πήγε στην Καλαμάτα, σε ηλικία 20 ετών μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε για 4 χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς και έκλεισε την καριέρα του στην «Μαύρη Θύελλα» οδηγώντας, ως αρχηγός, ξανά την Καλαμάτα, το 1995 στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Από τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας του, όταν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 1988, ο Αντώνης Μαυρέας έλαβε μέρος και στα δύο (2) ματς του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε απέναντι στην φημισμένη Νάπολι και ο Καλαματιανός αμυντικός, ανέλαβε την «φρούρηση» του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα.

Για την ιστορία, η Νάπολι προκρίθηκε πολύ δύσκολα, κερδίζοντας στην Ιταλία με 1-0, ενώ στην Τούμπα το ματς ήρθε 1-1.

Στην σχετική φώτο, από το ματς της Τούμπας, δεξιά ο «θεός» και αριστερά με το νούμερο 3 στο σορτσάκι ο Αντώνης Μαυρέας.

 
Δεν χάλασε το χατίρι των μικρών αθλητών του Αστέρα Χαϊδαρίου ο Αντώνης Μαυρέας και έβγαλε μαζί τους αναμνηστική φώτο, στην χθεσινοβραδινή (Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024) τελετή λήξης του τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στο γήπεδο του Κορδία Καλαμάτας.