ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΤΗΣ “YESS PIZZA”

 

 

Φανατικούς φίλους, υποστηρικτές και χορηγούς έχουν οι ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου, οι οποίοι, ενίοτε, κάνουν και ιδιαίτερες, ευχάριστες εκπλήξεις!

Μεταξύ αυτών και ο μεγάλος, εδώ και αρκετά χρόνια, χορηγός και υποστηρικτής του σωματείου, συμπολίτης μας, Χαϊδαριώτης και ιδιοκτήτης της φημισμένης “YESS PIZZA”, κ. Μπάμπης Κούτρας.

Κατά την διαμονή του Αστέρα Χαϊδαρίου στην Καλαμάτα για το τουρνουά “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ο κ. Μπάμπης Κούτρας με την σύζυγο του Μελίνα, ξέκλεψαν λίγο από τον περιορισμένο χρόνο τους – λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων – και σε ταξίδι – αστραπή, βρέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο ELITE RESORT στην παραλία Βέργα της Μεσσηνιακής πόλης, όπου είχε καταλύσει ο σύλλογος!

Ε, αδυναμίες είναι αυτές, και ο Μπάμπης Κούτρας με την σύζυγο του, Μελίνα, συνδυάζοντας, χαλάρωση και… απόδραση από την Αθήνα, θέλησαν να επισκεφθούν από κοντά, το σωματείο που στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας ξεπεράσει, προ πολλού την σχέση ομάδας – χορηγού, και να ανταμώσουν με την στενή φίλη τους και Πρόεδρο του σωματείου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου και τις συνεργάτιδες της, μέλη του ΔΣ.

Η χαρά από την έκπληξη της επίσκεψης του ζεύγους Κούτρα, ήταν μεγάλη για την κ. Κυριαζοπούλου και τα μέλη του ΔΣ, που επεφύλαξαν φοβερή υποδοχή και φιλοξενία στους… ξαφνικούς επισκέπτες τους!

Ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του ζεύγους Κούτρα, ενώ τιμητικά και το αγωνιστικό τμήμα Κ17 φωτογραφήθηκε με τον μεγάλο χορηγό και υποστηρικτή του σωματείου!

Εν συνεχεία, το ζεύγος Κούτρα, επισκέφθηκε τη πόλη της Καλαμάτας, μετέπειτα παρακολούθησαν τον αγώνα Κ17 του Αστέρα Χαϊδαρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, για να ακολουθήσει η φιλοξενία τους σε ιδιωτικό Μπανγκαλόους γειτονικό ELITE RESORT VILLAS.