ΑΝΑΝΕΩΣΕ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Σταθερά, υλοποιεί τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν 2024-2025 και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο Αστέρας Χαϊδαρίου.

Μία σημαντική ανανέωση συνεργασίας, ολοκλήρωσε, χθες Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή Χρήστου Γιώτη, επεκτείνοντας την συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου (2023-2024), Χρήστο Κουλιάνου.

Είναι η 3η σερί αγωνιστική σεζόν, που ο Θεσσαλονικιός επιτελικός μέσος, θα φορέσει την φανέλα του χαϊδαριώτικου σωματείου στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο Χρήστος Κουλιανού, έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη το 1993, αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Σταυρούπολης. Επίσης, στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχει παίξει, ακόμη, με τον ΠΑΟ Κουφαλίων, τον ΠΑΟ Ξυλούπολης, τον Κεραυνό Κολχικού και την Ένωση Συκεών.

Ο Χρήστος Κουλιάνου, ήρθε από την γενέτειρα του, την Θεσσαλονίκη, για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης, τον Ιανουάριο του 2023, και αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ του Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-2023 έπαιξε σε 5 ματς της Γ΄ κατηγορίας της Αθήνας.

Την σεζόν, που ολοκληρώθηκε (2023-2024), ο σπουδαίος χαφ, έπαιξε σε 16 ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ και σημείωσε 8 γκολ, επίδοση που τον ανέδειξε σε πρώτο σκόρερ του σωματείου.