ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

 

 

Μόνο, οι Ηρακλής Δρούλιας και Δημήτρης Τσατσαμπάς, σημαίνοντα και παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας το Χαϊδάρι, έχουν δημοσιοποιήσει την επιλογής τους σχετικά με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την Προεδρία του κόμματος, ενώ κατά τ΄ άλλα,… σιγή ιχθύος, για πολλές και πολλούς!

 

 

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ο Ηρακλής Δρούλιας, που έχει θητεύσει Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου (ήταν υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης), ενώ ήταν και υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας το 2023, είναι εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, και μάλιστα ορίστηκε εκπρόσωπος του για την εκλογική διαδικασία στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης).

Πριν λίγα 24ωρα, ο Ηρακλής Δρούλιας, παρέδωσε στην ΕΔΕΚΑΠ την αίτηση υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη (σχετική άνωθεν φώτο), με υπογραφές των μελών.

Στον διαδικτυακό του λογαριασμό ο Ηρακλής Δρούλιας, σημείωσε:

«Το στικάκι της νίκης!!!

Μετά τον ορισμό μου από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ως εκπροσώπου του στην ΕΔΕΚΑΠ (όπως το 2021 γιατί δεν χαλάμε ποτέ τα γούρια), κατέθεσα πριν από λίγο την αίτηση υποψηφιότητάς του συνοδευόμενη από τις υπογραφές 171 μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και 24.810 μελών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής».

 

 

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΟΥΚΑ

Πολύπειρος στα αυτοδιοικητικά ο συμπολίτης μας Δημήτρης Τσατσαμπάς, καθώς έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου (έως το 2023), ενώ όπως και ο Ηρακλής Δρούλιας, ήταν και αυτός υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης.

Με ανάρτηση του ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, ανακοίνωσε την προτίμηση του για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ανέφερε ο Δημήτρης Τσατσαμπάς:

«Το σκίρτημα για την Αλλαγή.

Σύμφωνα με το κατά το δοκούν βλέμμα των κυβερνώντων, η χώρα βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση. Η ζωή όμως, με τη διαβίωση των πολιτών να γίνεται ολοένα και πιο δυσβάσταχτη, δείχνει το αντίθετο.

Οι κοινωνικές ανισότητες εκτοξεύονται σε ρυθμούς  που προκαλούν ίλιγγο. Υπάρχουν οι λίγοι και εκλεκτοί που "κολυμπάνε" στα προνόμια και οι άλλοι  που καθημερινά τους "πνίγει" ο βραχνάς της ανέχειας.

Η δημόσια υγεία και παιδεία, τα εργασιακά δικαιώματα, η λαϊκή στέγη, η κοινωνική ασφάλιση, το περιβάλλον, αντιμετωπίζονται ως βαρίδια για την οικονομική ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας!!

Οι ανθρωπιστικές ιδέες, για να αλλάξει αυτή η βάρβαρη  κατάσταση δεν είναι άγνωστες. Υπάρχουν και βρίσκονται στο πολιτικό DNA του ευρύτερου προοδευτικού χώρου ως θεμελιώδη συστατικά του..

Για να γίνουν όμως πραγματικότητα οι ιδέες των κοινωνικών δικαιωμάτων, αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι εμείς οι πολίτες να ενωθούμε και να ενώσουμε δυνάμεις με ηγεσίες που τις ενστερνίζονται.

Για αυτή μου την προσδοκία, που είναι και προσδοκία της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, η διαδρομή μου στον προοδευτικό χώρο και στα κοινά με προτρέπει να πάρω δημόσια θέση για τις προεδρικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και επόμενο Πρωθυπουργό, δείχνω την εμπιστοσύνη μου στον Πανεπιστημιακό Καθηγητή και Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Γιατί η πολιτική του παρουσία ξυπνά το σκίρτημα για την Αλλαγή».