ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΣΧΟΝΑ

ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

Δεν πρέπει να πέρασε καλά το τελευταίο διάστημα του περασμένου Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος.

Ο σάλος, που προκλήθηκε (ειδικά στο FB… περάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές και να μας έμαθαν ανά το πανελλήνιο), όλο αυτό το προηγούμενο χρονικό διάστημα με το πρόγραμμα και το ωράριο του Δήμου (…που άλλαζε ανά 2 ημέρες), όσο αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας για την σεζόν 2024-2025, με τον ΑΟ Χαϊδαρίου να είναι… στα κάγκελα, πρέπει να δημιούργησε έντονη πίεση, αλλά και πολλά παράπονα για τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Μιχάλη Σελέκο και ενώ, θεωρητικά, μία τέτοια υπόθεση έπρεπε να είναι διαδικαστική, τυπική και δίκαιη.

Και επί της ουσίας, ο Δήμαρχος δεν ήταν αυτός που το έγραψε, αλλά είχε την ευθύνη και επομένως έπεσαν όλοι πάνω του…

Αντίθετα (με τον ΑΟΧ, που είχε τα παράπονα), ο νεοφώτιστος στην Α΄ ΕΠΣΑ, και σχετικά νέος στην πόλη μας σύλλογος (ο πρώην Κρόνος Αιγάλεω), “Λύκοι Χαϊδαρίου”, μάλλον ήταν από τους ευνοούμενους… Άλλωστε θα είχε βγάλει κάποια ανακοίνωση…

Η… ποδοσφαιρική πιάτσα στην πόλη μας το Χαϊδάρι, ... βούιζε από πριν, ότι η φετινή διευθέτηση του προγράμματος, θα ήταν Κρας – Τεστ, για την Δημοτική Αρχή… Και έπεσε μέσα.

Κεντρικό πρόσωπο σε όλο αυτό το ποδοσφαιρικό… Βιετνάμ, που παρακολουθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παναγιώτης Μοσχονάς, ο οποίος ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Αν. Μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΣΑ), συμπαθεί τους Λύκους Χαϊδαρίου (πολύ παλιά συμπαθούσε τον Αστέρα Χαϊδαρίου, αλλά τελικά ο εν λόγω σύλλογος στην προηγούμενη θητεία Σελέκου είχε... εκτοπιστεί εκτός πόλης), ενώ το 2023, είχε διατελέσει Πρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου για λίγα 24ωρα.

Χθες Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, ο Παναγιώτης Μοσχονάς, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο και νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών από, σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, είναι ο Νίκος Σταθόπουλος.