ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

 

Φιλικός αγώνας για τον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025 και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Χαϊδαριώτικο σωματείο, νίκησε με 3-2 την αξιόμαχη αναπτυξιακή ομάδα του Κερατσινίου, σε ματς που έγινε στο γήπεδο “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ”.

Αρκετά και χρήσιμα τα συμπεράσματα, που έβγαλε για τους παίκτες του και την ετοιμότητα τους, ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χρήστος Γιώτης, δοκιμάζοντας παράλληλα, και τον τρόπο (συστήματα), που θα λειτουργήσει αγωνιστικά το σύνολο του.

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, προηγήθηκε 1-0 στο 7΄ με τον Τριανταφυλλίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το ματς μέχρι στο 37΄ σε 1-2, για να ισοφαρίσει ο Κατσαϊτης σε 2-2 στο 42΄, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 77΄ με πέναλτι ο έμπειρος Κωστάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λουκάτος, Γιαννικάκης, Κουλιάνου, Κιτίνος, Γιαννούτσος, Τριδήμας, Αναστασάτος, Κατσαϊτης, Καραγιαννίδης Χρ., Καραγιαννίδης Γρ., Τριανταφυλλίδης.

Στην επανάληψη έπαιξαν: Μπελεσάκος, Κωστάκος, Σπέντζος, Παπαγεωργίου, Λαδάς Γ., Ανδρόνικος, Μπιρμπίλης, Δουδωνής, Τσιρίγκας, Αγγελής, Παπαδόπουλος