ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ… ΠΙΝΕΛΙΕΣ

ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ολοκληρώνει σε αυτό το πρώτο στάδιο, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ, τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του, ο Αστέρας Χαϊδαρίου.

Ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Μπεξή, ενώ παίκτες του συλλόγου είναι πλέον οι νεαροί, Γρηγόρης Καραγιαννίδης, Χάρης Μαράκος, Μάνος Κροκίδας και Άγγελος Μπελεσάκος.

 

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης, μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω, έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2006 και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αιγάλεω, συνέχισε σε αυτές της Ελλάς Ποντίων, της ΑΕΚ, ενώ πριν λίγα χρόνια πήγε στον Κριό Ασπροπύργου, όπου την σεζόν 2022-2023 μετείχε με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στην Α΄ ΕΠΣΔΑ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Β΄ κατηγορία με το ίδιο σωματείο είχε 13 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΑΚΟΣ

Ο Χαϊδαριώτης πορτιέρο, Χάρης (Χαράλαμπος) Μαράκος, με καταγωγή από τη Νεμέα, έχει γεννηθεί στις 29 Ιουνίου 2006 και είναι κάτοικος Χαϊδαρίου.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΧ, συνέχισε σε αυτές του Θριάμβου Χαϊδαρίου και ακολούθως πήγε στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου συνάμα έγινε και μέλος της Μικτής Κ14 στην ΕΠΣ Πειραιά. Ακολούθησε η Κ15 του Ατρομήτου Περιστερίου και η επιστροφή του στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου μάλιστα την σεζόν 2021-2022 είχε μία (1) συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά και δύο (2) στα πλέϊ οφ της κατηγορίας.

 

Ο ΜΑΝΟΣ ΚΡΟΚΙΔΑΣ

Ο Μάνος Κροκίδας έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2006 στην Σάμο, όπου και έχει μεγαλώσει, ενώ πλέον είναι φοιτητής στο ΠΑΔΑ (Μηχανική Πληροφορικής Υπολογιστών).

Παίζει στην μεσαία γραμμή και έχει ξεκινήσει από τον ΑΟ Σάμου, ενώ την περίοδο 2022-2023, ήταν βασικό μέλος του Μαυρογένειου Λυκείου Σάμου, που ήρθε 3ο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣΑΚΟΣ

Ο Άγγελος Μπελεσάκος, έχει γεννηθεί στις 24 Απριλίου 2004, είναι κάτοικος Αιγάλεω με καταγωγή από την Βοιωτία και παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Από την ηλικία των επτά (7) ετών ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου και έμεινε ως πριν λίγους μήνες, φτάνοντας μέχρι την Κ19 του ιστορικού σωματείου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΞΗΣ

Για 3η σερί αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Χαϊδαρίου ο έμπειρος Γιώργος Μπεξής, ο οποίος είναι στον σύλλογο από τις 31 Οκτωβρίου 2022.

Ο Γιώργος Μπεξής, που έχει γεννηθεί το 1996 στην Κορινθία και παίζει στις πτέρυγες ως εξτρέμ, διέμεινε για αρκετά χρόνια στην Αχαϊα, όπου αγωνίστηκε με Δάφνη Πατρών, ΑΟ Πάτραι, Δόξα Πατρών και Εθνικό Πατρών.

Τον Οκτώβριο του 2022 ήρθε στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση και την σεζόν 2022-2023 είχε 8 συμμετοχές με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε (2023-2024), ο Μπεξής αγωνίστηκε 3 φορές.

* Το μεσημέρι (στις 4) της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024, για την 1η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ της σεζόν 2024-2025, ο Αστέρας Χαϊδαρίου παίζει με τον Αρίων στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου, σε αυτή την 10ετή παρουσία του στα αθηναϊκά επίσημα πρωταθλήματα και την 9η σερί στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας!