ΜΕ… “ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ”

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

Πέρυσι την σεζόν 2023-2024, στην πρεμιέρα ο Αστέρας Χαϊδαρίου είχε χάσει από τον γηπεδούχο Αρίωνα με 1-0, ενώ σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2024-2025), η ομάδα της πόλης μας, ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αρίωνα στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου Α΄, σε ένα ματς, που είχε… χιτσκοκικό φιναλε!

Το ημίχρονο ήταν χωρίς σκορ (0-0), οι γηπεδούχοι στην επανάληψη προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που μέχρι το 86΄ είχε αδικήσει τον εαυτό του, άλλαξε το ρου του αγώνα και μέσα σε τέσσερα (4) λεπτά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Κινητικός ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο ξεκίνημα, αλλά κόντρα στην ροή, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 26΄.

Λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, στο 48΄, έπειτα από κόρνερ, οι παίκτες του Αστέρα αδράνησαν, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Νικήτας από κοντά πέτυχε το 1-0.

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ένα λάθος στο τρανζίσιον στο 82΄, έδωσε την ευκαιρία στον Κοβάϊλτα να πετύχει το 2-0 σε τετ-α-τετ.

Κάπου εκεί… σφίξαν τα γάλατα, και στο 87΄ ο ταλαντούχος 17χρονος Μπάμπης Δουδωνής με πολύ ωραία ενέργεια από τα πλάγια, ήρθε σε θέση βολής, και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο “Γ”, μειώνοντας σε 2-1, γκολ που ήταν το πρώτο του σε 10 εμφανίσεις με την φανέλα του ανδρικού τμήματος της ομάδας.

Οι Χαϊδαριώτες, δεν σταμάτησαν εκεί, η μείωση του σκορ τους ανέβασε και ψυχολογία, με τον Μπεξή στο 90΄, έπειτα από ωραία ανάπτυξη και πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΑΡΙΩΝ: Βολάνιος, Μούσχουρος (46΄ Μπουρλέσης), Στέφα (46΄ Καραντζάς), Δημόπουλος Δ., Δημόπουλος Σ., Καλουγκαρεάνου, Θεοχάρης, Σουτζίδης (76΄ Καρκασίνας), Σταύρος (60΄ Κοβάϊλτα), Κουλτούκης, Νικήτας (57΄ Χατζηστεφάνου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λουκάτος, Δουδωνής, Καραγιαννίδης Χ., Γιαννικάκης, Κουλιάνου, Αναστασάτος (53΄ Τριδήμας), Σπέντζος, Παπαγεωργίου (63΄ Κουτσιούμπας), Καραγιαννίδης Γ. (75΄ Μπεξής), Κατσαϊτης (75΄ Μπιρμπίλης), Τσιρίγκας (53΄ Τριανταφυλλίδης)