ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ μέσα σχεδόν σε ένα χρόνο λειτουργίας έχουν κάνει άλματα ανόδου και συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία τους… Το ΔΣ του συλλόγου ρίχνει όλο το βάρος στα τμήματα υποδομών, δηλαδή στις νέες ηλικίες, εκεί που «χτυπάει» ο παλμός της κοινωνίας, εκεί που «χτίζονται» οι χαρακτήρες, εκεί που οι νεαροί συμπολίτες μας (όπως τα κορίτσια, καθώς ο σύλλογος λειτουργεί και ξεχωριστό τμήμα κοριτσιών) γίνονται κοινωνοί των εννοιών ποδόσφαιρο και αθλητισμός!
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν και ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, οι διοικούντες των σύλλογο, συνεχίζουν τις μεγάλες παροχές τους προς όλους τους μικρούς αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και όπως ανακοινώθηκε την σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει και διανύουμε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ σε κάθε νέα εγγραφή νέου μέλους στις ακαδημίες του θα κάνει ένα σούπερ – δώρο, δηλαδή ένα πλήρες BOX με πλούσιο αθλητικό ιματισμό! Πρόκειται για BOX γνωστής ιταλικής φίρμας (η οποία ντύνει φέτος και πολλές ομάδες της SUPER LEAGUE), το οποίο συμπεριλαμβάνει τα εξής: Σετ προπόνησης (μπλούζα, σορτς και ένα ζεύγος κάλτσες), αθλητική φόρμα (τύπου αποστολής), ένα αντιανεμικό, σκούφος και τσάντα αποστολής.
Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο δώρο, δεν είναι φετινή καινοτομία της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, αλλά η παροχή αυτή έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν, όπου η ομάδα της πόλης μας διέθεσε 140 BOX!
«Η διάθεση του BOX αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα ως δώρο προς τις νέες εγγραφές, τα νέα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μας εμπιστεύονται”, τόνισε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Περιβολαράκης (αριστερά στην κεντρική φώτο, δεξιά ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αρβανίτης) και συμπλήρωσε: “Συμβάλλουμε με κάθε τρόπο προκειμένου τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα μας να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και να γίνουν μέλη της μεγάλης μας οικογένειας. Επίσης προσπαθούμε στις δύσκολες εποχές που περνάμε να κρατάμε χαμηλό το κόστος, αλλά ψηλά την ποιότητα και εν τέλει κάθε παιδί να περνάει καλά μαθαίνοντας τις αρχές του ποδοσφαίρου».
Οι προπονήσεις γίνονται επί καθημερινής βάσης στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», καθώς και στο γήπεδο πλησίον του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», ενώ ήδη η διοίκηση του σωματείου έχει προγραμματίσει την συμμετοχή όλων των τμημάτων τόσο σε πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, όσο και σε μεγάλα ιδιωτικά τουρνουά.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά από τις 7-9μ.μ. στα γραφεία της ακαδημίας στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» και στο γήπεδο παραπλεύρως του νοσοκομείου "Αττικόν".
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 6974 - 584662, 6949 - 780111 & 6936 - 111564.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στη σελίδα στο Facebook και μέσω email.


Facebook: Α.Ο. Αστέρας Χαϊδαρίου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.