ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στην δυνατή έδρα του ισχυρού Υμηττού δοκιμάζεται αύριο μεσημέρι Σαββάτου στις 4 ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα - σοκ της πρεμιέρας με 3-2 από τον Γκυζιακό και καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής του σωματείου Βασίλης Τσιάκαλος δούλεψε πάρα πολύ με τους παίκτες του σχετικά με το αυριανό παιχνίδι, ενώ παράλληλα έγινε προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας τους, προκειμένου να αφήσουν πίσω το ατυχές αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής. «Ότι έγινε, έγινε. Το ματς με το Γκυζιακό ανήκει στο παρελθόν, μας έγινε μάθημα και πάμε παρακάτω. Αύριο Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα τον Υμηττό, η οποία τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Εμείς είμαστε ένα νέο καλοδουλεμένο σύνολο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένας καλός ποδοσφαιρικός αγώνας», τόνισε ο Βασίλης Τσιάκαλος.
Η ομάδα της πόλης μας αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αυριανής συνάντησης, καθώς εκτός του τιμωρημένου Τονικιάν, που αποβλήθηκε στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με 2 κίτρινες, απών θα είναι ο Κιλιτζιράκης (για επαγγελματικούς λόγους), ο Γιαννέλος βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Παναγιωτακόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο πριν τον αγώνα. Τέλος ο Τσιάκαλος δεν υπολογίζει ούτε τους Φλώρο, Λίκα, που δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.
Όσο αφορά τον Υμηττό, οι γηπεδούχοι την 1η αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας το Μαρούσι με 2-1, ενώ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2015-2016) κατετάγησαν στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ έχοντας 12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 46-29.
Διαιτητής του αγώνα με τον Υμηττό θα είναι ο Μαρουλής (Βλατάκης, Κοντοπάνος).