ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση με την μορφή δανεισμού (για ένα χρόνο) του Σταύρου Φλώρου (φώτο) από τον Άρη Πετρούπολης, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα αθηναϊκά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα σε αυτό του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, μεγαλώνει το βάθος στο ρόστερ του και στοχεύει στην απόκτηση νεαρών ταλαντούχων παικτών. Τέτοια περίπτωση είναι ανεπιφύλακτα και αυτή του Σταύρου Φλώρου. Οι ιθύνοντες της ομάδας έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον για την υπόθεση μόλις τους προτάθηκε ο παίκτης, συνέλεξαν πληροφορίες και ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον Φλώρο, όσο και με τον επίσημο Άρη Πετρούπολης σχετικά με τον δανεισμό του για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Ο 18χρονος επιθετικός, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, την σεζόν 2013-2014 ήταν στην ΑνΘούπολη (Β΄ Αθήνας), ενώ αμέσως μετά και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Άρη Πετρούπολης (Β΄ Αθήνας), όπου τον περασμένο Μαϊο πανηγύρισε την επιστροφή του ιστορικού σωματείου στην Α΄ Αθήνας. Ο Φλώρος την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 10 συμμετοχές με την φανέλα του Άρη Πετρούπολης, ενώ υπήρξε και μέλος της Μικτής ΕΠΣΑ.
Όσο αφορά το αγωνιστικό τμήμα του Αστέρα Χαϊδαρίου, η ομάδα της πόλης μας ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Υμηττό. Ο προπονητής του Αστέρα Βασίλης Τσιάκαλος στην σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες του αμέσως μετά τον αγώνα της πρεμιέρας την περασμένη Κυριακή, όπου το χαϊδαριώτικο σωματείο ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τον Γκυζιακό (ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-1, έμεινε με 10 παίκτες στο 30΄ και ήρθε η ανατροπή του σκορ), τους επεσήμανε τα λάθη τους και ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειες τους.
Στον αγώνα με τον Υμηττό ο Αστέρας θα βρει απέναντι του ένα καλοδουλεμένο και ισχυρό αγωνιστικό σύνολο, που την 1η αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας το Μαρούσι με 2-1, ενώ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2015-2016) κατετάγη στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ έχοντας 12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 46-29.