ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ 450 ΝΕΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Κορυδαλλού στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση των Συλλόγων Γονέων.

Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος» βραβεύτηκαν 450 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ, καθώς και απόφοιτο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.

«450 νέοι φοιτητές, 450 ακόμη ακαδημαϊκοί πολίτες προστιθέμενοι στο σημαντικό επιστημονικό δυναμικό της πόλης θεμελιώνουν ακόμη πιο αισιόδοξα την πορεία μας προς το αύριο. Τιμώντας εσάς, επιβραβεύουμε την προσπάθεια, τον αγώνα, την στόχευση, την προσωπική θυσία. Τιμούμε όμως και αυτούς που είναι αποφασισμένοι είτε να ξαναδώσουν τη μάχη, είτε να βγουν σε άλλους στίβους, να αγωνιστούν και να κερδίσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. Απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές ζήτησε να διδαχθούν από τις εμπειρίες και τα λάθη των μεγαλύτερων, να γίνουν καλύτεροι, να πάρουν τον κόσμο στα χέρια τους και να τον αλλάξουν.

Αναφερόμενος στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και την παιδεία, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού με τις δικές του δυνάμεις εξασφάλισε στους μαθητές της πόλης σχολεία ασφαλή, όμορφα και φιλόξενα, καθώς και έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων των κατοίκων.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ευγενία Μπατμάνογλου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, υπογραμμίζοντας ότι η Ένωση θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους μαθητές και τις ανάγκες τους.