1.ΠΑΙΔΙΚΟ : Νικηφόρος - Αναγέννηση Πετραλώνων : 43- 40

 

To Παιδικό του Νικηφόρου σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, κέρδισε στα τελευταία λεπτά την Αναγέννηση Πετραλώνων με 43-40. Στην αρχή η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ. Τα Πετράλωνα έφτασαν και σε διαφορά 13 πόντων. Στα τελευταία λεπτά ανέβασε στροφές ο ΝΕΦΟ και με 2 τριποντα και 3 εύστοχες βολές πήρε το ρόζ φύλλο αγώνα.

 

2.ΠΡΟΜΙΝΙ : Νικηφόρος - Τρυφιλλιακός : 67-18

 

Άνετη νίκη για την ομάδα Προμίνι του Νικηφόρου (γεν 2001) απέναντι στον Τριφυλλιακό Πολύδροσου. Οι παίκτες του ΝΕΦΟ πιο αποφασισμένοι απέκτησαν από την αρχή προβάδισμα στο σκορ. Παρά την διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, δεν χαλάρωσαν και έχοντας καλή απόδοση, νίκησαν με 67-18. Να σημειώσουμε πως και αυτή την αγωνιστική απουσίασαν 2 παίκτες απο τον ΝΕΦΟ.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα έχει σημαντικό αγώνα με την αξίόλογη ομάδα του Μαρκόπουλου. Η νίκη με διαφορά με περισσότερους από 4 πόντους, είναι μονόδρομος και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four με αξιώσεις.   Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα το Μαρκόπουλο νίκησε στην παράταση.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ : 12-6, 21-2, 19-2, 15-8

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ : (Παπαναγόπουλος Προπ) ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΙΜΟΣ 8, ΓΑΒΡΙΛΗΣ 6, ΤΕΚΟΣ 4, ΡΑΠΤΗΣ 2, ΠΑΠΟΥΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 17, ΔΑΕΛΗΣ 9, ΜΑΝΟΥΣΟΣ 2, ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ 8, ΓΚΙΝΟΣ 11

 

3.ΠΡΟΜΙΝΙ2 : Αρης Νικαίας - Νικηφόρος : 27-65

 

Aκόμα 2 πόντους πρόσθεσε στο σακί του το τμήμα Προμίνι2 (γεν 2002) του ΝΕΦΟ, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη Νικαιας. Σκορ 27-65.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό, και αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη Πετρούπολης. Η νίκη του ΝΕΦΟ με περισσότερους από 5 πόντους, τον οδηγεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

4.ΑΝΔΡΙΚΟ : Περισσός - Νικηφόρος :47-62

 

Για άλλο ένα παιχνίδι, η Ανδρική ομάδα του Νικηφόρου, έφυγε με χαμόγελο από το γήπεδο, καθώς νίκησε και πάλι, αυτή τη φορά την ομάδα του Περισσού εκτός έδρας. Σκορ 47-62. Με αυτό τον αγώνα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος (Β ΕΣΚΑ), με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να έχει σημειώσει 9 νίκες σε 13 αγώνες.

 

 

  Η Ανδρική ομάδα του Νικηφόρου με ένα εκπληκτικό σερί 5 νικών στην Β' Κατηγορία του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ ολοκλήρωσε τους αγώνες του πρώτου γύρου, και ευελπιστεί να έχει αντίστοιχη πορεία στην συνέχεια, με στόχο την συγκομιδή βαθμών που θα την οδηγήσουν στα play offs και στην άνοδο.

Στον δρόμο προς το Final4 βαδίζουν τα τμήματα 2001,2002 του Νικηφόρου.

Οι μέν πρώτοι έχουν ήδη προκριθεί στην β΄φάση της ΕΣΚΑ, ενώ οι δεύτεροι στο Τουρνουά Εσπέρου-Πανιωνίου με νίκη στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη Πετρούπολης σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!