ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 


Σημαντικές εξελίξεις για την ομάδα της Προοδευτικής, η οποία παρότι αγωνίζεται στην Α΄ Πειραιά, αποτελεί ένα τεράστιο όνομα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ανά το πανελλήνιο και κοινώς παραμένει ένα μαγαζί – γωνία! Μέχρι πριν λίγους μήνες η ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού κινδύνευε ακόμη και για… εξαφάνιση, αλλά η τότε πρωτοβουλία του παλαίμαχου άσου και νυν προέδρου (φώτο δεξιά) κ. Δημήτρη Χόρτσα (μαζί με τους συνεργάτες του – επιχειρηματίες) έσωσε την κατάσταση και ο σύλλογος άλλαξε κατεύθυνση. Τα νέα έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς πλέον και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και τρεις μέρες, νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι ο Κρητικός επιχερηματίας κ. Ηρακλής Νύκταρης (φώτο αριστερά), ο οποίος ανέλαβε το μάνατζεμτ του σωματείου και αναμένεται να «τρέξει» την Προοδευτική με ρυθμούς για επιστροφή στην Α΄ Εθνική. Τεράστιο όνομα ο Νύκταρης, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία σε πολλούς τομείς και μάλιστα είναι ο άνθρωπος που κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ πριν από λίγα χρόνια, όταν και η ιστορική κρητική ομάδα κινδύνευε και αυτή με… αφανισμό!
Η διοίκηση της ομάδας στην Προοδευτική παραμένει η ίδια και οι ιθύνοντες το σωματείο είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα τις επαφές με τον Ηρακλή Νύκταρη και το επιτελείο του για την σύναψη της συμφωνίας. Ο Νύκταρης ήδη έχει πιάσει… δουλειά και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η Προοδευτική σχεδόν τα έχει βρει σε όλα με την εταιρεία VERUS BET, η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου και θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.
Η στοιχηματική εταιρεία Verusbet είναι μια καινούργια εταιρεία στον χώρο του στοιχήματος. Προσφέρει πάνω από 400 αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδα, περισσότερες από 50 δυνατότητες στοιχήματος για κάθε αγώνα, γρήγορο σύστημα λήψης στοιχημάτων διαθέσιμο όλο το 24ωρο, άμεση επιβεβαίωση στοιχημάτων και γρήγορες πληρωμές. To VerusBET είναι ένα πλήρες αδειοδοτημένο διαδικτυακό site Αθλητικού στοιχήματος.
H διοίκηση της VerusBet συνίσταται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Τα διοικητικά και τεχνικά γραφεία βρίσκονται στη Μάλτα και στο Λονδίνο. Το λογισμικό έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο το οποίο ειδικεύεται στο διαδικτυακό χώρο και συμβαδίζει απόλυτα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.