ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΕΡΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ακριβώς μετά από 3 μήνες, έχει βάλει ο Νίκος Μπερτσιάς (φώτο), όσο αφορά τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της ομάδας του για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.
Ο επιθετικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου αγωνίστηκε ως αλλαγή (έπαιξε για 25΄ περίπου) την περασμένη Κυριακή με το Ρουφ, στην επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά στην βασική ενδεκάδα έχει να ξεκινήσει ακριβώς 3 μήνες, καθώς είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Περιστερίου (10η αγωνιστική) στις 19 Νοεμβρίου 2016 και είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο.
Ο Μπερτσιάς, πήρε χρόνο συμμετοχής και ψυχολογίας την περασμένη Κυριακή και σίγουρα είναι στα υπ’ όψιν του προπονητή του Νίκου Παπαρούνη για να μπει από την αρχή στον αγώνα κατά του Παπάγου και ειδικά σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος, όπου απομένει το τελευταίο 1/3 της διοργάνωσης (τελευταίες 10 αγωνιστικές) και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που είναι πρωτοπόρος θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο και να πάει στο μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Αντίθετα με τον Νίκο Μπερτσιά, μοναδικός απών από τον αυριανό δύσκολο αγώνα απέναντι στον Παπάγο θα είναι ο Σπύρος Τσούκης, ο οποίος θα προφυλαχθεί και αυτή την αγωνιστική, ενώ η είδηση και το ευχάριστο γεγονός για τον ικανότατο παίκτη είναι ότι από Δευτέρα τίθεται κανονικά στην διάθεση του Παπαρούνη και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική (22η), η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 4/5 Μαρτίου, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση την άλλη εβδομάδα λόγω του τριημέρου της Αποκριάς.
Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Παπάγο, το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο Νίκος Παπαρούνης έχει προετοιμάσει κατάλληλα το ρόστερ του, ενώ στην τελευταία χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, σε μια σύντομη ομιλία που είχε προς τους παίκτες του, τους επεσήμανε τις δυσκολίες που θα συναντήσουν απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είναι 3η στην βαθμολογία και ως στοιχείο από μόνο του, σίγουρα δεν είναι τυχαίο.
«Υποδεχόμαστε ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο, με πολύ ομοιογενή αγωνιστική παρουσία, μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία παράλληλα θέλω να επισημάνω ότι κάνει τέτοια πορεία και είναι 3η στην βαθμολογία, ενώ είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία», μας τόνισε ο Νίκος Παπαρούνης και συμπλήρωσε: «Από τα παραπάνω που σας ανέφερα βγαίνει το συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να μπούμε πολύ προσεκτικοί στο γήπεδο, να μην είμαστε βιαστικοί και αγχώδεις και μάλλον θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Άλλωστε ο Παπάγος είναι μία από τις ομάδες που στον α΄ γύρο μας δυσκόλεψε αφάνταστα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας και ελπίζω όλα να έρθουν κατ’ ευχήν. Εμείς δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα εφαρμόσουν και μέσα στις γραμμές του γηπέδου, όλα όσα κάναμε στην τακτική μας».
Έπειτα από 20 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 50 βαθμούς έχοντας 16 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 48-11, ενώ ο Παπάγος είναι 3ος με 40 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 31-15.
Ο Παπάγος σε αυτές τις 20 αγωνιστικές έχει δώσει 10 εκτός έδρας παιχνίδια όπου έχει αναλυτικά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 12-11.
Στο ματς του α΄ γύρου στο γήπεδο του Χολαργού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016) Παπάγος και Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0). Τότε ο Νίκος Παπαρούνης είχε χρησιμοποιήσει τους εξής παίκτες: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Μπερτσιάς, Τσούκης (84΄ Μπανιάς), Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Ρούπι.
Τον αυριανό αγώνα θα σφυρίξει ο εξελίξιμος Άγγελος Μπακογιάννης (διαιτητής 3ης κατηγορίας της ΕΠΟ). Την φετινή σεζόν (2016-2017) και όσο αφορά το ζευγάρι Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Παπάγος, ο Μπακογιάννης έχει συναντήσει μία φορά τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (5η αγωνιστική Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Αγία Ελεούσα 5-1) και επίσης μία φορά και τον Παπάγο (8η αγωνιστική Παπάγος – Μικρασιατικός 2-0)