ΕΠΑΙΞΕ ΓΚΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ακόμα… τρίζουν τα δοκάρια στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στο Χαϊδάρι, καθώς μέσα σε 27 λεπτά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Θριάμβου Χαϊδαρίου τα σημάδεψαν, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παπάγο για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, αγώνας ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.
Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός μας και μάλλον σήμερα έπαιξε γκίνια για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που παρά το εντός έδρας… στραβοπάτημα, έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας διαφορά πέντε (5) βαθμών από τον 2ο Χαραυγιακό, 9 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.
Στο 9΄ ο Κακλαμάνος είχε το πρώτο δοκάρι και στο 27΄ ο Ρούπι (φώτο) με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 29΄ ο Παπάγος ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρέτσο. Στο 32΄ ο Ρούπι είχε δοκάρι, ενώ τον μιμήθηκε και ο Αποστολόπουλος στο 38΄. Στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπράτσι.
Έπειτα από 21 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι 1ος με 51 βαθμούς (ο Χαραυγιακός ακολουθεί με 46) έχοντας 16 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 49-12.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Μπανιάς, Ρούπι, Κακλαμάνος (75΄ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος (84΄ Μπάκας Π.).
ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Νούτσος, Κορδάς, Αναστασίου (65΄ Σφακιανάκης), Ρέτσο, Λιούκας, Χατζής (77΄ Πετρόπουλος), Αλεξιάδης, Κουτσοβέλης, Σιούτας (89΄ Παπαναστασίου), Μπράτσι.