Ο ΤΑΣΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΝΙΚΟΣ»!

 

THROUZ1

 

 

Εορταστικό το κλίμα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ειδικά μετά την μεγάλη νίκη επί του Ρουφ την περασμένη Κυριακή για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Μέσα σε αυτό το πνεύμα και σε ένδειξη του εξαιρετικού κλίματος που διέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2018, ο προπονητής της ομάδας κ. Χρήστος Τάσσης, έκανε το τραπέζι σε παίκτες, συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία και στην διοίκηση, την οποία εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Γιώργος Σαφράς. Η όμορφη βραδιά έλαβε χώρα στο περίφημο και γνωστό αθλητικό στέκι των δυτικών προαστίων, το ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΝΙΚΟΣ» στην Αγία Βαρβάρα, όπου εν μέσω κεφιού, χαλαρότητας και πολλών… ψαρομεζέδων, η οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, απέδειξε τι εστί πραγματική αθλητική οικογένεια.
Στην βραδιά δεν μπόρεσε να παραστεί ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην Σαντορίνη, έδρα των επιχειρήσεων εστίασης που διαθέτει, αλλά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Σαφρά την ώρα του τραπεζιού και ο τελευταίος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Προέδρου για τη νίκη επί του Ρουφ, όπως επίσης και την παρουσία του κ. Θεοδοσιάδη στο επόμενο εντός έδρας ματς του χαϊδαριώτικου σωματείου με τη Νέα Ιωνία.
Άπαντες στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησαν τον Χρήστο Τάσση και όλοι μαζί έδωσαν την υπόσχεση ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο υψηλό κίνητρο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου ο Θρίαμβος να συνεχίσει την εξαιρετική αγωνιστική πορεία του (επί θητείας Τάσση η ομάδα έχει σε 10 αγώνες 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα και συγκομιδή 23 βαθμών!) και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί.

 

THROUZ

 

THROUZ2

 

 

 ΟΥΖΕΡΙ Ο «ΝΙΚΟΣ»: Μεγ. Αλεξάνδρου 96 Αγία Βαρβάρα, τηλ. 210 5610285, ανοιχτά από νωρίς το μεσημέρι.