ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

 

THEODTAS

 

 

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης (δεξιά στην κεντρική φώτο) ήρθε αεροπορικώς στο αεροδρόμιο Σπάτων από την Σαντορίνη, όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του, και επιβιβάστηκε στο ΙΧ του για να έρθει στο Χαϊδάρι. Ένα (1) χιλιόμετρο πριν τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού, αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε από πίσω το όχημα του Μιχάλη Θεοδοσιάδη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το αυτοκίνητο του Θεοδοσιάδη καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς ο συμπολίτης μας βγήκε από το ΙΧ, έχοντας μόνο λίγα ελαφρά χτυπήματα (μώλωπες – με πιο έντονο στο πόδι), και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρότερο, επέστρεψε στο σπίτι του στο Χαϊδάρι.
Παρά την ταλαιπωρία, το σοκ από το τράνταγμα και τα χτυπήματα, ο Θεοδοσιάδης έδωσε το παρών την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Χαϊδαρίου, είχε επαφές με τους στενούς του συνεργάτες για την ομάδα, προχώρησε στις πληρωμές προς τους παίκτες, ενώ σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου 2018, βρέθηκε πάλι στην έδρα της ομάδας, παρακολούθησε τον νικηφόρο (1-0) εντός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες και μετά την λήξη πήγε στα αποδυτήρια με τους κ.κ. Γιώργο Σαφρά, Στέφανο Παπαθανασίου. Στην σύντομη ομιλία του προς το έμψυχο δυναμικό ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τον προπονητή κ. Χρήστο Τάσση (αριστερά στην κεντρική φώτο), θέμα για το οποίο οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει πριν ένα (1) μήνα και ολοκληρώθηκαν χθες Σαββάτο, όπου Θεοδοσιάδης και Τάσσης έδωσαν τα χέρια. Η ανανέωση με τον Τάσση σηματοδότησε και την αρχή για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος ο τεχνικός της ομάδας θα έχει παραδώσει την έκθεση του για το ποδοσφαιρικό τμήμα, και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι επαφές με τους παίκτες που έχουν μονοετή συμφωνία. Ο κ. Θεοδοσιάδης αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου για την Σαντορίνη, θα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του στην ομάδα και αναμένεται να επιστρέψει για ένα διήμερο στο Χαϊδάρι κατά τα μέσα ή, τέλη Μαίου.
Στον αγώνα με τους Τράχωνες για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κιάφα με σουτ στο 7΄. Δίκαιη η επικράτηση για την ομάδα της πόλης μας, που έχασε και άλλες ευκαιρίες.
Έπειτα από 28 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 5η θέση με 48 βαθμούς έχοντας 14 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 31-25. Την επόμενη (29η) και προτελευταία αγωνιστική ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου παίζει εκτός έδρας με την Τερψιθέα.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπίκος (60΄ Αποστολόπουλος), Μαούνης, Τσιούλος, Μπάρδης, Αγγέλου (55΄ Μπανιάς), Κιάφα (85΄ Γκαρδιακός), Κακλαμάνος, Καγιανάς (46΄ Τσαγιάννης).
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Μακρίδης, Τσολάκος, Παϊσιος (46΄ Δάρας), Μανουκιάν (46΄ Σπανουδάκης), Προμπονάς, Τσώνης, Τζουμάκας (70΄ Κακιώρης), Μπιμάϊ, Φατσέας, Πασάς, Δημάκης (46΄ Φούφας).

 

KD1

 

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455