ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ!

 

 

DKSARX

 

 

 

 

Δυναμικά θα αρχίσει η νέα εβδομάδα, καθώς εκτός από το καιρικό φαινόμενο του Γηρυόνη, που εισέβαλλε στην χώρα μας και ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής στην Αττική, το εξαιρετικό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, κάνει την δική του εορταστική επέλαση…!!!

Έτσι, επ’ ευκαιρίας της εορτής της Αγίας Αικατερίνης την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, αλλά και την γιορτή της Στέλλας και του Στέλιου την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, το ανθοπωλείο προσφέρει γι’ αυτό το διήμερο ευφάνταστες ανθοσυνθέσεις, πανέμορφα μπουκέτα και εκπληκτικές ανθοδέσμες, στην τιμή των 15 ευρώ!

Βέβαια, για τους, ακόμη πιο απαιτητικούς, στον εν λόγω κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε, ότι άλλο επιθυμείτε, κάτι που εσείς πιστεύετε ότι εκπέμπει την προσωπική σας αισθητική!

Από τους καλύτερους και πιο ευφάνταστους ανθοστολισμούς (γαμήλιες τελετές, βαπτίσια, εταιρικές γιορτές και άλλα κοινωνικά events), από ανθοδέσμες, από ένα απλό τριαντάφυλλο, από μία όμορφη γλάστρα, στις “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”, έχουν όλες τις λύσεις και προτάσεις! Στο ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” θα σας παρουσιαστούν και θα σας προταθούν πρωτότυπες ιδέες, που εννοείται θα σας ενθουσιάσουν!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

 

DIMS

 

 

 

DKS1A

 

 

 

DKS2

 

 

DKS3

 

 

DKS4

 

 

DKS5

 

 

DKS6

 

 

DKS7

 

 

DKS8

 

 

DIMS

 

 

 

DKS9

 

 

DKS10

 

 

DKS11

 

 

DKS12

 

 

DKS13

 

 

DKS14

 

 

DKS15

 

 

DKS16A

 

 

DIMS