ΣΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ

 

 

 

 

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

 

PENTHANTH

 

 

 

Και μιας και μπήκαμε σε εορταστικό… μουντ (έτσι το λένε στο χωριό μου / στα πιο ορεινά της Γορτυνίας για την απαραίτητη διευκρίνιση), χθες 4 του μήνα της Αγίας Βαρβάρας, σήμερα του Αγίου Σάββα, αύριο Παρασκευή του Αγίου Νικολάου και πάει λέγοντας, το εξαιρετικό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, εκπλήσσει ευχάριστα με πενθήμερο προσφορών. Ναι καλά διαβάσατε. Από σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου του Αγίου Σάββα έως και την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο εν λόγω κατάστημα, προσφέρουν, Μπουκέτα, Ανθοδέσμες και Φυσικές Συνθέσεις από 15 ευρώ για να κάνετε τα καλύτερα δώρα!

Βέβαια, για τους, ακόμη πιο απαιτητικούς, στον εν λόγω κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε, ότι άλλο επιθυμείτε (όπως π.χ. Φυτοσυνθέσεις, Ποικιλία Φυτών, κτλ.), κάτι που εσείς πιστεύετε ότι εκπέμπει την προσωπική σας αισθητική!

Από τους καλύτερους και πιο ευφάνταστους ανθοστολισμούς (γαμήλιες τελετές, βαπτίσια, εταιρικές γιορτές και άλλα κοινωνικά events), από ανθοδέσμες, από ένα απλό τριαντάφυλλο, από μία όμορφη γλάστρα, στις “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”, έχουν όλες τις λύσεις και προτάσεις! Στο ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” θα σας παρουσιαστούν και θα σας προταθούν πρωτότυπες ιδέες, που εννοείται θα σας ενθουσιάσουν!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

 

DIMS

 

 

 

FP1

 

 

FP2

 

 

FP3

 

 

FP4

 

 

FP5

 

 

FP6

 

 

DIMS

 

 

 

FP7

 

 

FP8

 

 

FP9

 

 

FP10

 

 

FP11

 

 

FP12

 

 

 

DIMS