ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΤΙΜΑΤΗΣ

 

Φίλες, φίλοι
Υπηρετώ με την δική σας εντολή την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2003 ως Δημοτικός Σύμβουλος και από το 2007 ως επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Κορυδαλλός – Καλύτερη Πόλη». Η παράταξη έκανε μια γόνιμη, ουσιαστική και εποικοδομητική αντιπολίτευση, χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγία. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε Δημότη συνεργαστήκαμε με τη διοίκηση του Δήμου μας, για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούσαν τον Κορυδαλλό.
Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σταύρο Κασιμάτη και τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», τον ανεξάρτητο Δημοτικό συνδυασμό που έθεσε στόχο να αλλάξει την πόλη και το έκανε πράξη. Στο πλαίσιο αυτής της θητείας το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας μου έκανε την τιμή, δύο συνεχόμενες φορές, να με εκλέξει στη θέση του Προέδρου. Αξίωμα ευθύνης στην υπηρεσία του θεσμού αλλά και της πόλης. Μέσω του θεσμικού ρόλου του προέδρου είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις και αυτό αποτέλεσε για μένα την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην ψήφο των συμπολιτών μου, ενώ παράλληλα μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλω ώστε να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την αξία των θεσμών στο Δημοκρατικό μας πολίτευμα τα νέα παιδιά και κυρίως οι μαθητές του Κορυδαλλού.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις εκλογές του Μαΐου ζητώ ξανά την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Η επιλογή του Σταύρου Κασιμάτη να σταθεί για άλλη μια φορά στο τιμόνι της πόλης μας είναι η μόνη επιλογή για το καλό του Κορυδαλλού.
Ποτέ στην ιστορία της πόλης μας δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Διεκδικήσαμε έργα που κάνουν την πόλη μας πιο σύγχρονη και λειτουργική και μάλιστα χωρίς να δαπανάται ούτε ένα ευρώ από το δημοτικό ταμείο. Αυξήσαμε την περιουσία του Δήμου κατά 50 εκ. Ευρώ, μέσω της αξιοποίησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, χωρίς αύξηση δημοτικών φόρων.΄
Στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την κοινωνία, παλέψαμε να κρατήσουμε τη πόλη μας όρθια.
Στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνική πολιτική, στα έργα, ο Κορυδαλλός αλλάΖΕΙ.
Ο Κορυδαλλός διεκδικεί την θέση που του αξίΖΕΙ.
Θέλουμε τον Κορυδαλλό ακόμη καλύτερο, ακόμη πιο ζωντανό, κόμη πιο δημιουργικό.
Υπάρχουν η βούληση, η όρεξη και το μεράκι να συνεχίσουμε.
Ακόμη πιο δυνατά, πιο διεκδικητικά.
Με την ίδια αποφασιστικότητα φτιάχνουμε την Πόλη που ονειρευόμαστε.
Σας ευχαριστώ που για άλλη μία φορά με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση
Θοδωρής Μερεντίτης