ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 

 

 

Μια Πόλη που αλλάζει συνεχώς…

 

 

Φίλες και Φίλοι,

 

Πριν μερικά χρόνια όταν αναλάβαμε την Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε την πόλη μας, τον Κορυδαλλό και να την κάνουμε πιο ανθρώπινη, πιο φιλική για τους κατοίκους της.
Τα προβλήματα της πόλης πολλά και μεγάλα που χειροτέρεψαν ακόμη με την πολιτικοοικονομική κρίση των τελευταίων ετών που βιώνουμε όλοι μας.
Τη στιγμή που η κεντρική εξουσία αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσει της, τόσο προς τους πολίτες όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μέσα σε αυτό το κλίμα πολλοί είπαν ότι θα αποτύχουμε, ότι θα μετατρέψουμε το Δήμο σε διεκπεραίωση πιστοποιητικών…
Ήρθαν όμως τα γεγονότα και τους διέψευσαν όλους.
Οι πρωτοβουλίες και η ικανότητα του Δημάρχου, μετέτρεψαν τις υποσχέσεις σε έργα!
Έργα που δίνουν πνοή στην πόλη μας και το κυριότερο χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος ούτε ευρώ!
Ο Κορυδαλλός επιτέλους απέκτησε το δικό του Δημαρχείο και λειτουργεί ο νέος ιδιόκτητος βρεφικός σταθμός χωρητικότητας 130 παιδιών και είναι γεγονός ανάσα για τους γονείς.
Το νηπιαγωγείο, οι νέες τάξεις διδασκαλίας στο 9ο δημοτικό σχολείο καθώς επίσης στο 6-8ο δημοτικά σχολεία, η δημοπράτηση και η έναρξη εργασιών για την ανέγερση του ειδικού σχολείου, η παιδική χαρά στο Σχιστό.
Ο Κορυδαλλός επιτέλους απέκτησε το 2ο κλειστό γυμναστήριο για τη νεολαία της πόλης μας.
Παράλληλα δημοπρατήθηκε η ανακατασκευή της οδού Ποταμού όπου εκεί είχαμε πολλά τροχαία ατυχήματα.
Είναι ακόμη πολλά τα έργα που έγιναν και άλλα που συνεχίζονται όπως η πλατεία Μέμου, η Δημητρακοπούλου, η πλατεία Ελευθερίας κ. α.
Πολλά μπορεί να αναφέρει κανείς μικρά ή μεγάλα και κανείς Δε μπορεί να τα αμφισβητήσει.
Με δύο λόγια θέλω να αναφέρω τέλος στα οικονομικά, επειδή λέγονται πολλά και μάλιστα κυκλοφορούν και ανώνυμες επιστολές ότι δήθεν ο Δήμος χρωστάει πάρα πολλά…
Γεγονός είναι ότι η Δημοτική Αρχή, παρέλαβε χρέος 30 εκατομμύρια το 2007 και σήμερα το χρέος έχει μειωθεί στα 18 εκατομμύρια…