…ΑΠΟ ΜΑΡΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

aptell

 

 

«Από Μάρτη Καλοκαίρι…» αναφέρει η λαϊκή ρήση, και κάπως έτσι είναι από σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, η κατάσταση για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τα Σούρμενα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πρωτάθλημα φαστ – τρακ, λόγω πανδημίας, της φετινής περιόδου 2021-2022, η ομάδα της πόλης μας, είχε από την περασμένη αγωνιστική εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η οποία τηρουμένων των αναλογιών, αποτελεί μεγάλη και σημαντική ποδοσφαιρική επιτυχία.

Η ΑΠΕ μάλιστα, έπαιξε και μεγάλο ρόλο στην υπόθεση άνοδο του ομίλου, καθώς με την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χολαργός, ενώ τελικά 2ος και «εκτός νυμφώνος» έμεινε ο Άτταλος, τον οποίο η ΑΠΕ είχε «γκρεμίσει» από την κορυφή, όταν για την 18η αγωνιστική στις 18 Φεβρουαρίου 2022, η ομάδα της πόλης μας του επιβλήθηκε στην Αγία Βαρβάρα με 1-0. Ήταν και οι τρεις (3) χρυσοί βαθμοί, που σε τελικό συμπέρασμα, έπειτα και από την σημερινή αγωνιστική, έδωσαν την παραμονή στην ΑΠΕ.

Δηλαδή για να αντιληφθεί κάποιος, το πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση στον πολύ δύσκολο 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, η ΑΠΕ σώθηκε με 28 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 5η θέση, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης (από τον οποίο η Αγία Ελεούσα ηττήθηκε δύο – 2 – φορές) που κατέλαβε την 8η θέση με 25 βαθμούς, αποχαιρέτησε την κατηγορία. Ψηλο-θρίλερ ήταν η φετινή υπόθεση!

Στο σημερινό ματς με τα Σούρμενα, η ΑΠΕ προηγήθηκε (0-1) στο 17΄ με τον Ηλία Παναγιωτόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο 55΄ και 59΄, που σηκώνουν πολύ συζήτηση (η ΑΠΕ κάνει λόγο για αμφισβητούμενο πέναλτι και οφσάϊντ, αντίστοιχα), πήραν τη νίκη με 2-1.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Χαλβατζής, Μπάκας Αλ., Τζώρτζης, Κυβέλος, Παπαδόπουλος, Μαθιούδης (60΄ Σκαπέτης), Τσαγκάρης (75΄ Παυλάκος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Μάμας

 

 

YESSNEW

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

 

ddd2

 

 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

ddd1

 

 

 

YESSNEW