ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 

ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 

 

 

Το Χαϊδάρι ηττήθηκε με 4-2 στην Αργυρούπολη από την ομώνυμη ομάδα για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, αλλά έχει πολλά και σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Σχίζα, ο οποίος με αποφάσεις του έκρινε κατά πολύ την συνάντηση.
Η ομάδα της πόλης μας δεν ξεκίνησε καλά το ματς και με δύο τραγικά λάθη στην άμυνα βρέθηκε να χάνει με γκολ του Αγγελόπουλου στο 3΄ και του Βουβουδάκη στο 8΄, με 2-0. Παρά τον αιφνιδιασμό οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού. Στο 20΄ ο Μαυρουδής μείωσε σε 2-1 και στο 83΄ ο Κοτσολάκος πέτυχε το 2-2. Μετά από τρία λεπτά ο Σχίζας σταματάει φάση ενώ ο Μουρεζίνης βγαίνει μόνος του στην αντίπαλη εστία και στο 89΄ δίνει ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ο Δρακοντίδης διαμορφώνει το 3-2 για τους γηπεδούχους. Στο 91΄ ο Διαμαντόπουλος σημείωσε το τελικό 4-2.
Έπειτα από 25 αγωνιστικές ο ΑΟΧ είναι στην 10η θέση με 34 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 33-32.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Παγούδης, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης (79΄ Γιαννίκος), Γεωργακάς, Παλόγλου, Κωνσταντινίδης, Κοτρότσος, Αγγελόπουλος (66΄ Διαμαντόπουλος), Βουβουδάκης (46΄ Γκρεβτσίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.
ΑΟΧ: Σαββόπουλος, Καμπεράϊ, Παπαδάς, Ροκάκης, Αλεβίζος, Μουρεζίνης, Δράμι (53΄ Καλαμπαλίκης), Χριστούλης (62΄ Χαλικιάς), Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Κοπανάς (74΄ Σακελλαρίου).