«Έχουμε ένα όραμα που θέλουμε να γίνει και δικό σας όραμα»

 

 

 

 

 

 

Μια ακόμη επιτυχημένη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο δημοτικός συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Ηρακλή Δρούλια την Παρασκευή 11 Απριλίου το βράδυ, στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η συνεχής βροχόπτωση, ακόμη και κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Δρούλια, δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο σε περισσότερους από 400 Χαϊδαριώτες, φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Ας σημειωθεί, ότι ήταν πολλοί εκείνοι που επικοινώνησαν στα γραφεία του εκλογικού κέντρου και στα τηλέφωνα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και εξέφρασαν την αδυναμία τους να παρευρεθούν εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στον Ηρακλή Δρούλια και τη συλλογική προσπάθεια να κερδηθεί η μάχη των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλής Δρούλιας, εκφράζοντας καταρχήν τις θερμές ευχαριστίες του προς όλες και όλους που αψήφησαν τη βροχή και την κακοκαιρία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

Για μια ακόμη φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος απεύθυνε προσκλητήριο ενότητας, ενώ αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα προσπάθειες, τόσο του ιδίου, όσο και των συνεργατών του για να κερδηθεί η μάχη της ενότητας:

«Κάνουμε την υπέρβαση και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Ενώσαμε και ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το μέλλον είναι εδώ. Η πόλη χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλουμε νέους, ικανούς ανθρώπους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο στην πόλη. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.»

Ο κ. Δρούλιας εξέφρασε τη βαθιά του πίστη στην ανάγκη της συλλογικής δράσης και της ισότιμης συμμετοχής σε ένα πλατύ, ενωτικό Δημοκρατικό ψηφοδέλτιο:

«Γιατί σε αυτή τη συγκυρία, ο αγώνας για τη νέα δημιουργική πορεία της πόλης μας απαιτεί να είμαστε μαζί, να επικρατήσει η συνθετική λογική και προπάντων το συμφέρον του Χαϊδαρίου.»

Πεπεισμένος για την ανάγκη να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι, αναφέρθηκε ξανά στο προγραμματικό πλαίσιο, τις προτεραιότητες και τις άμεσες δεσμεύσεις του συνδυασμού του, στο ρεαλιστικό σχέδιο, όπως είπε, που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός του ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και χρειάζεται να εφαρμοστεί για να πάει η πόλη μπροστά.

«Στο κέντρο της προσοχής μας, ο συμπολίτης μας, ο άνεργος, τα άτομα με αναπηρία, οι νέες και οι νέοι, η εργαζόμενη γυναίκα, ο μικρός και μεσαίος επαγγελματίας, τα άτομα της τρίτης ηλικίας.» , είπε χαρακτηριστικά.

Επικριτικά στάθηκε απέναντι σε εκείνους που αντιμετωπίζουν την πόλη ως ιδιοκτησία τους, για να υπογραμμίσει:

«Το Χαϊδάρι δεν είναι πριγκιπάτο, ούτε παρτάλι, ούτε προτεκτοράτο κανενός κόμματος.».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Δρούλιας κάλεσε τους συμπολίτες του να υπερψηφίσουν το συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αναδεικνύοντάς τον στις 18 Μαΐου τη νέα Δημοτική Αρχή της πόλης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Ηρακλή Δρούλια.

Φίλες και Φίλοι,

Χαϊδαριώτισσες και Χαϊδαριώτες,

Σας καλωσορίζω στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του συνδυασμού μας.

Η σημερινή σας παρουσία, αλλά και η καθημερινή ανταπόκριση όλων των Χαϊδαριωτών δυναμώνει συνεχώς την προσπάθειά μας:

  • για να αλλάξουμε την πόλη μας
  • για να ανατρέψουμε τα στερεότυπα και τα κατεστημένα του παρελθόντος

Κάνουμε την υπέρβαση και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Ενώσαμε και ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το μέλλον είναι εδώ.

Η πόλη χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Δεν αντιμετωπίζονται με προσωπικές στρατηγικές.

Θέλουμε νέους, ικανούς και άφθαρτους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο στην πόλη. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το Χαϊδάρι σε μία σύγχρονη, βιώσιμη, ευρωπαϊκή πόλη, με υψηλού επιπέδου παροχές προς τους πολίτες της.

Στις 18 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Αλλάζουμε το Γκρίζο Τοπίο. Δίνουμε χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μας.

Με μια νέα Δημοτική Αρχή, ηθική, έντιμη, αξιόπιστη, ικανή, και αποτελεσματική.

Μια Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στους Πολίτες και τα προβλήματά τους. Θα τους νοιάζεται και θα εξασφαλίζει καθημερινά τις προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους.

Μια Δημοτική Αρχή, για την οποία θα είναι υπερήφανοι οι Χαϊδαριώτες.

Στις 18 Μαΐου βάζουμε τέλος στους παλαιοκομματικούς πειραματισμούς εκείνων που έμαθαν να διοικούν την πόλη με γνώμονα την εξυπηρέτηση κομματικών και προσωπικών μηχανισμών.

Ο συνδυασμός μας αποτελεί την εγγύηση για μια νέα δημιουργική πορεία, για σύγχρονες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, συνθέσαμε ένα πολυσυλλεκτικό, αυτοδιοικητικό σχήμα με μοναδικό κριτήριο το καλό της πόλης μας. Κοιτάζουμε πέρα και μακριά από πολιτικούς ανταγωνισμούς και κομματικές επιδιώξεις.

Πιστεύουμε βαθιά και με απόλυτη ειλικρίνεια στην ανάγκη της συλλογικής δράσης και της ισότιμης συμμετοχής σε ένα ευρύ, ενωτικό Δημοκρατικό ψηφοδέλτιο.

Γιατί σε αυτή τη συγκυρία, ο αγώνας για τη νέα δημιουργική πορεία της πόλης μας απαιτεί να είμαστε μαζί, να επικρατήσει η συνθετική λογική και προπάντων το συμφέρον του Χαϊδαρίου.

Με ευρύτερη συσπείρωση και ενότητα δημιουργούμε στέρεες βάσεις για να διεκδικήσουμε το μέλλον της πόλης μας με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις και βάζουμε στο περιθώριο αυτούς που επιχειρούν να διχάσουν ξανά το Χαϊδάρι.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, με αποκορύφωμα το πρόσφατο διάστημα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης. Αυτό τον κύκλο πρέπει να κλείσουμε στις 18 Μαΐου ανοίγοντας μία νέα σελίδα, κοιτάζοντας στο μέλλον και όχι ξανά στο παρελθόν.

Πράττουμε το αυτονόητο: Να ανοίξουμε νέους δημοκρατικούς ορίζοντες για την πόλη. Να κτίσουμε το νέο Χαϊδάρι του 21ου αιώνα.

Ξεκινάμε τη νέα πορεία, μαζί με την τοπική κοινωνία, σε μια συμμετοχική διαδικασία, με κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κρίνεται η μελλοντική πορεία του Δήμου και τα πρόσωπα που θα τον διοικήσουν.

Η προσπάθειά μας έρχεται σε ρήξη με παλαιοκομματικούς τρόπους άσκησης της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.

Βάλαμε πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης και δημιουργήσαμε ένα ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που συσπειρώνει στελέχη από ευρύτερες ιδεολογικές αφετηρίες, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Χαιδαρίου. Μόνη επιθυμία μας το μέλλον του τόπου που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Στο πλαίσιο αυτό προβάλλαμε και τη θέση μας για ευρύτερες συνεργασίες με φορείς και πολίτες του Δήμου που επιδιώκουν και αυτοί από την πλευρά τους το καλό του Χαϊδαρίου.

Η πρόσφατη συμπόρευση με την ομάδα του Τάσου Λυμπέρη είναι το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μας.

Συμφωνήσαμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης και πολιτικών, που θα υλοποιηθούν μέσα από το πρόγραμμά μας, το οποίο έχει ήδη δημοσιοποιηθεί.

Ζούμε σε μια εποχή που απαιτεί ενότητα και σύγκλιση για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε αποκομμένοι από την κοινωνία, αλλά την αφουγκραζόμαστε. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής.

Προχωρήσαμε και θα προχωρήσουμε σε ευρύτερες συνεργασίες:

  • Γιατί πιστεύουμε στο μέλλον και την πρόοδο του Χαϊδαρίου και του Χαϊδαριώτικου λαού.
  • Γιατί θέλουμε το όραμά μας να αγκαλιαστεί έμπρακτα από ομάδες πολιτών με τη συμμετοχή τους.
  • Γιατί η εποχή μας επιβάλλει υπερβάσεις και συγκλίσεις.
  • Γιατί θέλουμε και την εμπειρία αυτοδιοικητικών παραγόντων με ιστορία, ήθος και εντιμότητα.
  • Γιατί προχωράμε με ολοκληρωμένο τεκμηριωμένο πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως αποδεκτό από όλους όσοι συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση της πόλης.
  • Γιατί ο δικός μας συνδυασμός είναι κάτι το καινούριο και το άφθαρτο και οι συνεργασίες λειτουργούν προσθετικά στο βασικό κορμό του.
  • Γιατί η πολυσυλλεκτικότητα, αλλά και η σύνθεση απόψεων αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό μας, που συντελεί στην επίτευξη του μοναδικού μας στόχου:

Να πάει η πόλη μας μπροστά.

Έχουμε ένα όραμα: Να δημιουργήσουμε το Χαϊδάρι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Της ασφάλειας, των λειτουργικών υποδομών, της πολιτιστικής αναβάθμισης, του αθλητισμού, των νέων ανθρώπων, των περιβαλλοντικών και οικολογικών κατακτήσεων, της καινοτομίας και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ διαθέτει πρόγραμμα, όρεξη για δουλειά, σχέδιο δράσης και πάνω απ’ όλα έντιμους, ειλικρινείς και ικανούς ανθρώπους. Μια νέα ισχυρή ομάδα άφθαρτων προσώπων, αποφασισμένη να εργαστεί για το καλό της πόλης μας.

Ήδη, ήμασταν οι πρώτοι που παρουσιάσαμε το στρατηγικό μας σχέδιο για την πόλη, το πρόγραμμα “Χαϊδάρι 2020”, ένα ολοκληρωμένο προγραμματικό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα “Χαϊδάρι 2020” αποτελεί την πρόταση ρεαλιστικής στρατηγικής ανάπτυξης της πόλης μας, πέρα από το στενό χρονικό πλαίσιο μίας δημοτικής θητείας. Θέτει τις προτεραιότητες και τους στόχους για να γίνει η πόλη μας, σύγχρονη, λειτουργική, ασφαλής, μια ευρωπαϊκή πόλη που όλοι θέλουμε τη δεκαετία του 2020.

Κεντρικός άξονας της νέας δημοτικής πολιτικής, η προστασία του κοινωνικού ιστού, λαμβάνοντας μέτρα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας.

Στο κέντρο της προσοχής μας, ο συμπολίτης μας, ο άνεργος, τα άτομα με αναπηρία, οι νέες και οι νέοι, η εργαζόμενη γυναίκα, ο μικρός και μεσαίος επαγγελματίας, τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Παρουσιάζουμε ξανά τις άμεσες δεσμεύσεις μας:

Μείωση των δημοτικών τελών.

Πρόγραμμα πλήρους απαλλαγής των πολύτεκνων οικογενειών από τα δημοτικά τέλη.

Ίδρυση και λειτουργία δημοτικών ιατρείων.

Δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου.

Ενδυνάμωση και αναβάθμιση των ΚΑΠΗ της πόλης και επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ στα Κουνέλια.

Ίδρυση του Σπιτιού Αλληλεγγύης για τη σίτιση άπορων συμπολιτών μας.

Αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών.

Δημιουργία του Δημοτικού Γραφείου Απασχόλησης και Τοπικής Επιχειρηματικότητας.

Αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού πόρου, με ταυτόχρονη σύνδεση της τοπικής επιχειρηματικότητας με τους άνεργους της πόλης μας στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης δυνατής ένταξής τους στις τοπικές αλλά και άλλες, εκτός πόλης επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, συνδέουμε την απασχόληση με τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων δίνοντάς τους κίνητρα να προσλαμβάνουν δημότες Χαϊδαρίου.

Ταυτόχρονα, αρθρώνουμε ένα σύνολο ενεργειών στους τομείς της εκπαίδευσης για τη δημιουργία του σχολείου του μέλλοντος, του σχολείου του 21ου αιώνα. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, τεχνολογικά προηγμένο και λειτουργικά άρτιο.

Στις βασικές υποδομές, προχωράμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας. Κατασκευάζουμε το αποχετευτικό δίκτυο της Αφαίας.

Εκπονούμε μελέτη για τη νέα χωροταξική – πολεοδομική οργάνωση του Χαϊδαρίου και για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου με την ενοποίηση των χώρων πρασίνου της πόλης.

Διεκδικούμε από το Δημόσιο την παραχώρηση ελεύθερων και αναξιοποίητων χώρων στο Ποικίλο Όρος και στην περιοχή του Σκαραμαγκά, για να δημιουργήσουμε τα «Πάρκα του Χαϊδαρίου», περιοχές πρασίνου και χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων.

Διεκδικούμε να φθάσει το Μετρό μελλοντικά στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μελετάμε και εφαρμόζουμε κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρίες.

Δημιουργούμε αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία, που θα συνδέει όλες τις γειτονιές της πόλης με το Μετρό.

Διαμορφώνουμε δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων.

Επανασχεδιάζουμε το σύστημα και τη δομή της υπηρεσίας καθαριότητας, με σκοπό τόσο τη βελτίωση της αποδοτικότητας όσο και την εξοικονόμηση πόρων.

Θέλουμε το Χαϊδάρι, πόλη καθαρή και φροντισμένη.

Με περισσότερο φως στους δρόμους και τις πλατείες μας.

Για το σκοπό αυτό,

Υλοποιούμε πρόγραμμα αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού μηχανισμού JESSICA.

Αναδεικνύουμε τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό σε δυναμικά στοιχεία της καθημερινότητάς μας.

Ενισχύουμε το σχολικό – μαζικό αθλητισμό.

Στηρίζουμε το σωματειακό αθλητισμό.

Διεκδικούμε τα γήπεδα στο Σκαραμαγκά και στο Δαφνί προκειμένου να αποδοθούν στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Προβάλλουμε με όλα τα μέσα και τις δυνατότητες που διαθέτουμε το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης και θεσμοθετούμε τις ετήσιες γιορτές Πολιτισμού και το Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών, καθώς και τους ετήσιους μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες.

Επιδίωξή μας να γίνει το Χαϊδάρι κέντρο πολιτιστικής αναφοράς στη Δυτική Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική.

Δημιουργούμε ένα σύγχρονο, ανοικτό Δήμο, φιλικό, αξιόπιστο, με υπηρεσίες άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τον Πολίτη. Δίπλα στον Πολίτη. Ένας Δήμος οικονομικά αυτοδύναμος και διοικητικά επαρκής.

Με διαφάνεια, με συμμετοχή των δημοτών σε όλες τις προβλεπόμενες θεσμικές λειτουργίες του, με μείωση της γραφειοκρατίας, με πλήρη δημοσιοποίηση των πεπραγμένων του, με διαρκή ενίσχυση των θεσμών άμεσης δημοκρατίας και αξιοκρατίας.

Εμείς, η ομάδα του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στεκόμαστε απέναντί σας ως η πλέον αξιοκρατική και αξιόπιστη επιλογή για το Δήμο. Με νέα πρόσωπα, νέους ανθρώπους, πετυχημένους επαγγελματικά και κοινωνικά, συνθέτουμε ένα ευρύ, πολυσυλλεκτικό, ενωτικό δημοτικό συνδυασμό.

Πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα, με γνώσεις, ικανότητες, ευαισθησίες, και κυρίως ήθος και εντιμότητα.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου αποφασίζουμε αν θα στηρίξουμε με την ψήφο μας το νέο, το καινοτόμο και δημιουργικό, αν θα αφήσουμε την πόλη μας να προχωρήσει μπροστά, να κάνει μια νέα αρχή, να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο.

Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι και εγώ προσωπικά, θα αγωνιστούμε για να πάμε την πόλη μπροστά. Γιατί δεν θέλουμε να επιστρέψει το Χαϊδάρι ξανά στο παρελθόν. Το Χαϊδάρι δε γυρίζει πίσω. Το Χαϊδάρι δεν είναι πριγκιπάτο, δεν είναι παρτάλι, δεν είναι προτεκτοράτο κανενός κόμματος.

Ενώνουμε το κοινό μας όραμα, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για την πόλη που ζούμε και πορευόμαστε σε ένα κοινό βηματισμό, χωρίς πολιτικά και ιδεολογικά στερεότυπα.

Έχουμε ένα όραμα:

Να μπορεί ο μαθητής να βιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπαιδευτική διαδικασία.

Έχουμε ένα όραμα:

Να έχει ο ηλικιωμένος μηχανισμούς και χώρους φροντίδας.

Έχουμε ένα όραμα:

Να μπορεί ο κάθε πολίτης να έχει ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα που χρειάζεται.

Έχουμε ένα όραμα:

Να μπορεί η άνεργη μητέρα να στείλει δωρεάν το παιδί της στον παιδικό σταθμό.

Έχουμε ένα όραμα:

Να ζωντανέψει η τοπική αγορά.

Έχουμε ένα όραμα:

Να μειωθεί η ανεργία μεταξύ των δημοτών και ειδικότερα η ανεργία στους νέους.

Έχουμε ένα όραμα:

Να βγαίνουμε την Κυριακή όλοι βόλτα με τα ποδήλατα και τα παιδιά μας σε ένα Χαϊδάρι ζωντανό, καθαρό και ευχάριστο.

Έχουμε ένα όραμα:

Να θεμελιώσουμε το Χαϊδάρι του 21ου αιώνα πάνω στην αξιοκρατία και στην ανανέωση και όχι στην ανακύκλωση προσώπων και μηχανισμών, που θέλουν να διοικούν το Δήμο από το προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Έχουμε ένα όραμα που θέλουμε να γίνει και δικό σας όραμα. Με τη δική σας ψήφο, με τη δική σας συμμετοχή, δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε το όραμα αυτό πραγματικότητα. Δώστε μας τη δύναμη να αλλάξουμε το Χαϊδάρι.

Για το Χαϊδάρι που ονειρευόμαστε.

Για το Χαϊδάρι του μέλλοντος.

Για το Χαϊδάρι των παιδιών μας.

Μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα το δημιουργήσουμε.