ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαϊδάρι, 16.05.2014


ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΦΙΣΕ


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» στο Παλατάκι. Ο κόσμος έδειξε με τη μαζική συμμετοχή του πως είναι αποφασισμένος να αλλάξει την πόλη του. Η συγκέντρωση ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στο Χαϊδάρι τα τελευταία 30 χρόνια. Είχε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, είχε νέα πρόσωπα με όμορφα χαμόγελα, άτομα πρόθυμα, ικανά, με θέληση να προσφέρουν πολλά στην πόλη που ζουν και αγαπούν.

Ο Ηρακλής Δρούλιας με σαφήνεια, με λιτό και περιεκτικό λόγο, με το δυναμισμό του και την αποφασιστικότητά του κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων μας και μας έπεισε ότι θέλει, ξέρει και μπορεί να μας προσφέρει αυτό που όλοι απαιτούμε.

Το Χαϊδάρι του πολιτισμού και της αλληλεγγύης, μια ζωντανή, όμορφη, Ευρωπαϊκή πόλη.


«Η εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.

Με την τελική σας επιλογή θα εξαρτηθεί αν ο Δήμος μας θα διοικηθεί από το κλειστό σύστημα εξουσίας της οικογενειοκρατίας και των νέο-εμφανιζόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων ή τελικά θα αλλάξει κατεύθυνση και θα προχωρήσει μπροστά, στο δρόμο της ανάπτυξης και της ποιοτικής αναβάθμισης, με μια ανοικτή δημοκρατική και συμμετοχική νέα Δημοτική Αρχή.


Εσείς κρατάτε στα χέρια σας τις τύχες της πόλης μας» είπε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Δρούλιας, για να συμπληρώσει:

«Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμα για το Χαϊδάρι αληθινό. Να το κάνουμε πράξη.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να τα καταφέρουμε.

Με τη δική σας ψήφο, με τη δική σας συμμετοχή, δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε το κοινό μας όραμα πραγματικότητα. Δώστε μας τη δύναμη να αλλάξουμε το Χαϊδάρι.»

 

Μετά την ομιλία του Ηρακλή Δρούλια, το όμορφο κλίμα συνεχίστηκε με τη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος με το κέφι και τη ζωντάνια του γοήτευσε μικρούς και μεγάλους.

Το Χαϊδάρι χθες το βράδυ τραγούδησε, χόρεψε και διασκέδασε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού και της δημοκρατίας. Τα φωτεινά χαμόγελα του κόσμου δήλωσαν με αποφασιστικότητα ότι η πόλη μας έχει αύριο. Το μέλλον της μπορεί να είναι λαμπρό.
Το «Όραμα Δημιουργίας» έπεισε ότι μπορεί να αλλάξει το Χαϊδάρι.

Ο Ηρακλής Δρούλιας απέδειξε πως είναι άνθρωπος με δύναμη, ποιότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξει εποχή στην πόλη μας. Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να φέρει την αλλαγή και την ανανέωση που χρειάζεται το Χαϊδάρι.

Η αρχή έγινε. Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας. Ας μεταφέρει το μήνυμα ο κάθε Χαϊδαριώτης στην κάλπη την Κυριακή για να έχουμε Δήμαρχο τον Ηρακλή Δρούλια από την πρώτη Κυριακή.

 

 


Ηρακλής Δρούλιας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κεντρική ομιλία του Υπ. Δημάρχου Χαϊδαρίου Ηρακλή Δρούλια.

Περισσότερα από 1.000 άτομα παραβρέθηκαν στο «Παλατάκι» & ο υποψήφιος Δήμαρχος τους ευχαρίστησε λέγοντας εκτός των άλλων ότι η πόλη χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Δεν αντιμετωπίζονται με προσωπικές στρατηγικές.

Θέλουμε νέους, ικανούς και άφθαρτους ανθρώπους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο στην πόλη. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.
Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το Χαϊδάρι σε μία σύγχρονη, βιώσιμη, ευρωπαϊκή πόλη, με υψηλού επιπέδου παροχές προς τους πολίτες της.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να θεμελιώσουμε το καινούργιο Χαϊδάρι με το πείσμα των ανθρώπων που θέλουν την αλλαγή στη νοοτροπία, στην καθημερινότητα, στις σχέσεις των πολιτών με τον δήμο.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα για την ανατροπή και τη μεγάλη αλλαγή στη διοίκηση του δήμου!

«Όχι στην ανα-κύκλωση προσώπων και μηχανισμών – Ναι στην ανα-γέννηση της αξιοκρατίας»

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, το οποίο είχε κατακλύσει όλο το «Παλατάκι»
& μπαίνοντας στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα, το Χαϊδάρι διασκέδασε μουσικά με τον ταλαντούχο Πάνο Μουζουράκη.

Ύστερα από πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλή Δρούλια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έδωσε το ''παρών'' σε μία συναυλία γεμάτη πάθος, ενέργεια & ένταση δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για άλλη μια φορά!
Η συναυλία κράτησε περισσότερο από 2, 5 ώρες και το δημοφιλή τραγουδιστή τον αποθέωσε ο κόσμος του Χαϊδαρίου.