ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

ERMAGIOU

 

 

Την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του «έγραψε» το απόγευμα της 21ης Απριλίου 2019 ο Ερμής Κορυδαλλού, καθώς η ομάδα της πόλης μας με την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Αμφιάλης για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΠ, κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή και για πρώτη φορά στην 91χρονη πορεία της (έτος ίδρυσης 1928) ανεβαίνει στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ερμής Κορυδαλλού, την σεζόν 2019-2020 θα λάβει μέρος στην Γ΄ Εθνική, ενώ να σημειώσουμε ότι οι «κυανόλευκοι» της πόλης επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από 11 χρόνια, καθώς το ιστορικό σωματείο για επτά συνεχόμενες περιόδους, από το 2001 έως το 2008 μετείχε στην τότε Δ΄ Εθνική. Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη παρουσία του Ερμή Κορυδαλλού σε εθνικές κατηγορίες καταγράφεται την σεζόν 1991, όταν είχε πρωτοπαίξει στην Δ΄ Εθνική.

Μέρα λοιπόν συγκίνησης και συνάμα χαράς αυτή η Κυριακή για τον Ερμή Κορυδαλλού, ενός σωματείου που η ιστορία του ξεκίνησε το μακρινό 1928 και από τότε με συνέπεια και κόπο, υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Πηγή φώτο: Peiraiotika.gr

AGFA