Η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον ΠΕΣΥΔΑΠ

 

episkepsh1

 

 

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ και του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Πειραιά (ΔΙΚΕΠΑΖ) πραγματοποίησε η βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας, Βαγγέλη Παλαιοδήμο.
Την υποδεχτήκαμε και την ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις μας, μαζί με τον Μιχάλη Ευθυμιάδη, μελος της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον τον Γιώργο Κατσαντώνη, γενικό γραμματέα.
Με ευαισθησίες και βαθιά αγάπη για τα ζώα, η Ν. Γιαννακοπούλου συνομίλησε με τους κτηνιάτρους και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.
Η Ν. Γιαννακοπούλου έχει διακριθεί για τις συχνές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στη βουλή σχετικά με τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, αποδεικνύοντας ότι προσεγγίζει το όλο ζήτημα με γνώση και συνέπεια, και όχι στα πλαίσια ενός επιδερμικού lifestyle που συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό.
 
episkepsh3
 
Εκτός από τη δυνατότητα της να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» το επίπεδο φροντίδας, περίθαλψης και διαμονής των φιλοξενούμενων ζώων, μεγάλο μέρος της ενημέρωσης της επικεντρώθηκε στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης και πολιτικής προστασίας που αναπτύσσει ο ΠΕΣΥΔΑΠ σε περιοχές ευθύνης του, ιδιαίτερα στο όρος Αιγάλεω.
Στο τέλος της επίσκεψης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της στο έργο του ΠΕΣΥΔΑΠ
Την ευχαριστούμε θερμά!
 
episkepsh2
 
galaktompoureko-banner -01
 
episkepsh4
 
 
episkepsh5
 
episkepsh6
 
episkepsh7