O Νίκος Λουπάκης

υποψήφιος

με τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη

 

 

 

Ο Κορυδαλλιώτης έγκριτος δημοσιογράφος και μηχανολόγος- μηχανικός

Νίκος Λουπάκης είναι μαζί μας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ...

Με πολλή χαρά παρουσιάζω την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου & μηχανολόγου- μηχανικού Νίκου Λουπάκη.
 
Ο Νίκος, γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, τελείωσε το 11ο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και μετά το Λύκειο Αρρένων Κορυδαλλού (Ρηνιωτάκη).
 
Στη συνέχεια σπούδασε στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο MADI της Μόσχας, ενώ απέκτησε και μεταπτυχιακό (Master of Arts) στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Krems (Αυστρία).
 
Ο Νικος θεωρείται από τους πλέον εξειδικευμένους και έγκριτους δημοσιογράφους στο χώρο του ειδικού τύπου.
 
Είναι επίσης και πρόεδρος του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», καθώς και μέλος του ΔΣ του ΠΑΣΥΔΑΜ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας).
 
Ασχολείται δε ιδιαίτερα με την οδική ασφάλεια, την τεχνολογία του αυτοκινήτου και το περιβάλλον.
 
Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού "Car and Driver" και είναι υπεύθυνος της στήλης αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα Liberal.gr.
 
Αρθρογραφεί επίσης στο tvxs.gr (ρεπορτάζ αυτοκινήτου), στην ιστοσελίδα stotimoni.gr και στο περιοδικό “Meat News” (επαγγελματικό αυτοκίνητο).
 
Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος του ειδικού τύπου από το περιοδικό «4 Τροχοί», το 1989, και συνέχισε στο «Auto Motor und Sport» και στην τηλεοπτική εκπομπή “In Motion” (STAR και ΣΚΑΪ).
 
Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του “Drive” (1996-2000), αρχισυντάκτης του «Οδηγώντας», διευθυντής σύνταξης του “Car & Driver” (2002-2004), ειδικός συνεργάτης της «Ημερησίας» (2004-2008) και σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό «Αυτοκίνητο» της Καθημερινής (2008-2010).
 
Έχει ασχοληθεί επίσης με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ (εφημερίδα «Έθνος», περιοδικό “Passport”).
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και στον τομέα του πολιτισμού, καθώς το ντοκιμαντέρ του «Το κορίτσι που γεννήθηκε δυό φορές» κατέκτησε το πρώτο βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, το 2020.
 
Η εμπιστοσύνη και η συμμετοχή στον συνδυασμό μας ενός διακεκριμένου Κορυδαλλιώτη με ειδικές, αλλά και πολύπλευρες γνώσεις, όπως αυτές που διαθέτει ο Νίκος Λουπάκης, είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα τιμητική.
 
Τον ευχαριστώ θερμά και του εύχομαι καλή επιτυχία!
 
 
 
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης