Ο «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΑΒΛΗ

 

 

Με παρουσία, δράση, αλλά και άποψη για την καθημερινότητα στην πόλης μας, τον Κορυδαλλό, ο γνωστός συμπολίτης μας κ. Παναγιώτης Κουτσαβλής, συντάχθηκε στην προσπάθεια του Δημάρχου Κορυδαλλού κ. Νίκου Χουρσαλά, και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Κορυδαλλός Μπροστά».

«Καλωσορίζω στην ομάδας μας τον Παναγιώτη Κουτσαβλή. Ο Παναγιώτης είναι παντρεμένος με την Χαρά Κουτσιάνα και έχουν έναν γιο τον Ιπποκράτη. Ασχολείται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις, τις ευκαιρίες και τα κίνητρα που μπορεί να δώσει ο Δήμος Κορυδαλλού στα παιδιά. Μαζί πάμε το Κορυδαλλό Μπροστά!», επεσήμανε ο κ. Χουρσαλάς για την υποψηφιότητα του κ. Κουτσαβλή, ενώ ο συμπολίτης μας, στο μήνυμα του τόνισε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ξέρετε ότι ο Κορυδαλλός είναι η πόλη που αγαπώ και θέλω να προσφέρω ό,τι μπορώ ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Την ευκαιρία αυτή μου τη δίνει ο Δήμαρχος μας και φίλος Νίκος Χουρσαλάς. Σας ζητώ στις εκλογές του Οκτωβρίου η αγάπη, ο σεβασμός και η συμπάθεια που εισπράττω τόσα χρόνια σε καθημερινή βάση, να μετατραπεί σε ψήφο στήριξης προς το πρόσωπο μου, για έναν Κορυδαλλό ακόμα καλύτερο. Γιατί μπορούμε να πάμε τον Κορυδαλλό μας μπροστά, μαζί... Γιατί ο ικανότερος για αυτό είναι ο Νίκος Χουρσαλάς και η ομάδα μας».