ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ

 

 

Κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τηρώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων να βραβεύουμε φορείς και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου, προβάλλοντας το πρότυπο του ενεργού πολίτη!

 
Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά τιμήσαμε τον Πρόεδρο κ. Καριάμη και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Συλλόγου Κορυδαλλού οι οποίοι άοκνα υπηρέτησαν για περισσότερα από 20 χρόνια τους συναδέλφους τους, ναυτικούς, συμμετέχοντας ενεργά σε κοινωνικές δράσεις, στηρίζοντας άπορες οικογένειες της πόλης.
 
Τη δεύτερη τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Καραντίνης, Κορυδαλλιώτης, δεξιοτέχνης μουσικός για την προσφορά του στην τέχνη.
 
Τέλος, βραβεύσαμε τον μεγαλύτερο ίσως Έλληνα αθλητή, τον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι με τη στήριξη του οποίου θα ξεκινήσουν τμήματα άρσης βαρών στον Δήμο Κορυδάλλου.
 
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση την παιδική χορωδία του Δήμου μας υπό την διεύθυνση της κυρίας Χαρδαλή, την Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμος Κορυδαλλού υπό τη διεύθυνση της κυρίας Κασάρωβα και την ΕΔΟΚ.