«ΨΑΡΕΥΕ» ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση του νοσηρού 40χρονου παιδεραστή, ο οποίος διατηρεί mini market στην περιοχή της Κηπούπολης στο Περιστέρι. Η σύλληψή του -που ήταν αποτέλεσμα ενδελεχών διαδικτυακών ερευνών από την Αστυνομία- έγινε επ’ αυτοφώρω στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει έναν 13χρονο σε φορτηγάκι τύπου «Van» με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί του. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ παράλληλα «ελευθέρωσαν» τον ανήλικο, τον οποίο o δράστης είχε "ψαρέψει" και είχε κλείσει ραντεβού μαζί του, μέσω facebook.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο φορτηγάκι, διαπίστωσαν ό,τι ο παιδόφιλος είχε μετατρέψει το βανάκι του σε γκαρσονιέρα, αφού βρήκαν μέσα στρώματα, σεξουαλικά βοηθήματα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρα, ενώ υπήρχε και κατάλληλος φωτισμός. Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και πλήθος ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ.).

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

Ακόμα, όπως προέκυψε ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.