ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ Η FASHION FRUITS

 

LEMONIS FASHION

 

 

Ηγέτιδα δύναμη εν Ελλάδι στον κλάδο χονδρικής εμπορίας και τροφοδοσίας τροφίμων (με ειδίκευση σε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς) αποτελεί η εταιρεία FASHION FRUITS, που εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην κεντρική αγορά του Ρέντη. Η γκάμα των προϊόντων της FASHION FRUITS είναι πάρα πολύ μεγάλη και πιο συγκεκριμένα αφορούν μεταξύ άλλων, ελληνικά φρούτα όλων των ειδών, φρούτα εισαγωγής, λαχανικά, χόρτα, μυρωδικά, προϊόντα εισαγωγής, μανιτάρια, φύτρα, baby λαχανικά και φρούτα, ξηροί καρποί. Τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και οι εγκαταστάσεις στις οποίες εισάγονται και διακινούνται, είναι πιστοποιημένες με EΛΟΤ EN ISO 22000:2005. Σκοπός της εταιρείας είναι ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας με τις χαμηλότερες τιμές έχοντας γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Στόχος της FASHION FRUITS είναι η εταιρεία να είναι πάντα ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες τροφοδοσίας. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί – από το 2010 - έχει αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο, που αριθμεί περίπου 1300 πελάτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, μεζεδοπωλεία, καφέ, κέντρα διασκέδασης κ.α.).

 

F3

 

 

F5

 

F6

 

LEMONIS1SITEN

 

FARX

 


Η εν λόγω εταιρεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη μας τον Κορυδαλλό, καθώς ιδιοκτήτης της είναι ο Κορυδαλλιώτης και Πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Νίκος Λεμονής, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά την επιχείρηση του μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.
Βέβαια η FASHION FRUITS δεν αποτελεί μόνο έναν επιχειρηματικό οργανισμό, αλλά λειτουργεί και εντός των πλαισίων της κοινωνίας με διάφορες δράσεις, προσπαθώντας να συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην γενικότερη προσφορά της προς τον Έλληνα πολίτη, τον συνάνθρωπο μας και τους κοινωνικούς ιστούς. Η FASHION FRUITS μετέχει ενεργά στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, καθώς είναι ο μεγάλος χορηγός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ενώ σε κάθε κάλεσμα που έχει να κάνει με την ανακούφιση και την προσφορά βοήθειας δίνει το παρών.

 

F10

 

F9

 

F8ARX

 

F7A

 

 

Με πρωτοβουλία του Νίκου Λεμονή η FASHION FRUITS συμμετέχει σε κοινωνικά δίκτυα, παραδίδοντας δωρεάν τρόφιμα, φρούτα και οπωρολαχανικά με σκοπό την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που έχει χτυπήσει την χώρα μας.
«Πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και η ελληνική κοινωνία. Είναι καθήκον του καθενός από εμάς, με όποιον τρόπο μπορεί, να προσφέρει στην κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας», αναφέρει το σχετικό μήνυμα του κ. Λεμονή.

 

LEMONIS3SITEN1

 

F6

 

FARX

 

 

 FASHION FRUITS: Κεντρική Αγορά Αθηνών Ε5 - Ε7, Ζ6-8-10, Αγ. Ι. Ρέντης, 210 8940660, 210 4814421, Fax: 210 8940606, Fashionfruits.gr