ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

ΜΕ ΤΗΝ R.C.K TRAVEL

 

 

 

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

Με 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Γενικού Τουρισμού η εταιρεία R.C.K TRAVEL (Μέλος της HATTA - Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) αποτελεί εγγύηση για κάθε προορισμό μας και μας προσφέρει τα καλύτερα και πιο οικονομικά προγράμματα ταξιδιών και εκδρομών σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Η R.C.K TRAVEL οργανώνει και πραγματοποιεί τα ταξίδια που εμείς επιλέγουμε χωρίς να "χάνουμε" το χρόνο μας και απλά μόνο τα απολαμβάνουμε.
Και επειδή σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον εορταστικό μήνα του Δεκεμβρίου, η R.C.K TRAVEL ήδη έχει ανακοινώσει ένα ολόκληρο κατάλογο με διάφορους προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη, προτείνοντας μας ειδικότερα, δύο γιορτινές πενθήμερες αποδράσεις σε Σερβία και Βουλγαρία.

 

Πενθήμερη Εκδρομή στη Σερβία - Χριστούγεννα 2016


Ημερομηνίες: 23&24/12-27&28/12, 30/12-03/01,05/01-09/01 /2017 Βελιγράδι - Νόβισαντ - Νις
Τιμή: Από 257€


1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας στον Κορυδαλλό, με προορισμό το Νις, όπου θα φτάσουμε αργά το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις. Θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα πάρουμε το βραδινό μας.


2η ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για τη πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, όπου έχουμε τη πρώτη μας γνωριμία. Ξενάγηση στη πόλη του Βελιγραδίου. Περιήγηση στην παραδουνάβια πόλη γεμάτη ζωντάνια, πάθος & γεμάτη ιστορία. Ξεκινάμε από το κεντρικό & εμπορικό δρόμο Κνέζα Μιχαήλοβα για να καταλήξουμε στο μεσαιωνικό κάστρο Καλεμεγκτάν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Σάβα & Δούναβη. Συνεχίζουμε με τις Εκκλησίες Ruzica & Αγ. Παρασκευή, τη πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ευρώπη, ο Άγιος Σάββας, και το βράδυ θα καταλήξουμε στα Σκαντάρλια, η περιοχή με τη περισσότερη νυχτερινή ζωή.


3η ημέρα: Νόβισαντ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Το κέντρο του κοσμούν ιστορικά κτήρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών τα οποία σήμερα στεγάζουν υπηρεσίες, ιδρύματα, μουσεία και γκαλερί τέχνης. Επιστροφή στο Βελιγράδι, ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη πόλη.
4η ημέρα: Πρωινό και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη πόλη της Θεσσαλονίκης, τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας και απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή της Συμπρωτεύουσας.


5η ημέρα: Μετά από το πρωινό μας θα πραγματοποιήσουμε το γύρο της Θεσσαλονίκης με το πούλμαν, όπου θα δούμε τα σημαντικότερα μνημεία της, θα επισκεφτούμε το ναό του Αγίου Δημητρίου. Ελεύθερος χρόνος για τις αγορές σας και στη συνέχεια αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την Αθήνα.

 

ΤΙΜΗ ΑΠΟ 257 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν
Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* , 4*
Πρωινό και δείπνο (εκτός από τη Θεσσαλονίκη)
Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.

 

Πενθήμερη Εκδρομή στη Βουλγαρία - Χριστούγεννα 2016


Ημερομηνίες: 23/12-27/12, 30/12-03/01 & 05/01-09/01/2017 Βουλγαρία – Σόφια – Φιλιππούπολη
Τιμή: Από 259€


1η ημέρα: Αθήνα - Σόφια
Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας στον Κορυδαλλό για τον Προμαχώνα. Διέλευση των συνόρων. Τακτοποίηση σε πολυτελές ξενοδοχείο. Στη συνέχεια μας περιμένει το βραδινό μας.


2η ημέρα: Φιλιππούπολη
Πρωινό, αναχώρηση για την εκδρομή μας στην ιστορική Φιλιππούπολη. Πεζή περιήγηση στα γραφικά σοκάκια όπου θα δούμε το σπίτι του Κουγιουμτζόγλου, κ.λ.π.


3η ημέρα: Σόφια & Βίτοσα
Πρωινό και ξεκινάει η γνωριμία μας με τη Σόφια. Το μουσείο Αλεξάντερ Νέφσκι, το Πανεπιστήμιο, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε. Αργότερα και εφόσον "ο καιρός είναι μαζί μας" θα ανέβουμε με τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο βουνό-πάρκο Βίτοσα με τη φαντασμαγορική θέα στη πόλη της Σόφιας. Φαγητό με ντόπιες νοστιμιές.


4η ημέρα: Εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα
Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο μας, θα επισκεφτούμε το βουνό Ρίλα με το ομώνυμο Μοναστήρι και το μουσείο του με τα θρησκευτικά κειμήλια, όπως το Μεσαιωνικό Πύργο του Χρέλιο και τα Ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, το παρεκκλήσι της “Μεταμόρφωσης του Χριστού” κ.α. Επιστροφή και δείπνο.


5η ημέρα: Σόφια - Σαντάνσκι - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα, αφού προηγουμένως επισκεφτούμε την πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στο πεζόδρομο της. Εν συνεχεία, ξεκινάει η επιστροφή μας για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ανταλλαγή απόψεων για την εκδρομή μας.

 

ΤΙΜΗ ΑΠΟ 259 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν
Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* , 4*
Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά
Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αναλυτικά προγράμματα των δύο συγκεκριμένων προορισμών, αλλά και των άλλων προτάσεων της R.C.K TRAVEL, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 213 0412030, 213 0412033 ή, να επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας: www.rcktravel.gr


ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ R.C.K TRAVEL


Η R.C.K TRAVEL εκτός από τα δύο πενθήμερα ταξίδια σε Σερβία και Βουλγαρία που σας παραθέσαμε, έχει κάθε μήνα προτάσεις για εκδρομές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, διοργανώνει συνέχεια εκδρομές και περιπάτους, εκδίδει εισιτήρια (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ), οργανώνει εταιρικές και σχολικές μεταφορές, διαθέτει ειδικό τμήμα κράτησης ξενοδοχείων & καταλυμάτων, και τέλος διαθέτει 14 υπερπολυτελή λεωφορεία με καταξιωμένο στελεχιακό δυναμικό, πανέτοιμο να σας ταξιδέψει με ασφάλεια και άνεση στα πιο ονειρικά σας ταξίδια.


 R.C.K TRAVEL (Γραφείο Γενικού Τουρισμού): Μεγάλου Αλεξάνδρου 60 Κορυδαλλός, τηλ.: 213 0412030, 213 0412033 (FAX), Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.rcktravel.gr